Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το νέο οικογενειακό βίντεο έκανε την Έλενα Παπαρίζου να "αντιδράσει"

02.01.2023
Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το νέο οικογενειακό βίντεο έκανε την Έλενα Παπαρίζου να "αντιδράσει"
Ευχές για την Πρωτοχρονιά έστειλε η Α-Οικογένεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη και γέμισε η οθόνη ομορφιά, με την Έλενα Παπαρίζου να είναι η πρώτη που το τονίζει δημόσια και με αγάπη.

Με ονόματα που ξεκινούν όλα από το γράμμα "Α" στην οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο... Αναστάσιος (Σάκης), Αικατερίνη (Κάτια), Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας!

Η πενταμελής οικογένεια μοιράστηκε ένα βίντεο για να στείλει ευχές για το 2023 και τα λόγια του Σάκη συγκινούν.

"Οι πιο ευτυχισμένες, οι πιο δημιουργικές, οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασα το 2022 ήταν αυτές με την οικογένειά μου! Στόχος μου για το 2023 είναι να είμαστε ακόμα πιο κοντά, να ζήσουμε την κάθε στιγμή… μαζί!", γράφει ο έλληνας τραγοyδιστής και επιχειρηματίας και εύχεται Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο.

Πολλές οι ευχές που συνόδευσαν τον ποστ αλλά από αυτές ξεχωρίζουμε αυτές της Έλενας Παπαρίζου, η οποία είναι συν-κριτής του Σάκη Ρουβά στο The Voice of Greece τα τελευταία χρόνια, έχει στενή σχέση με την οικογένειά του και είναι ιδιαίτερα πληθωρική στην έκφρασή της!

"Ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον!!! Μα την οικογένεια είσαστε🙏❤️🥰", γράφει η Έλενα στέλνοντας αμέσως μετά τις ευχές της στο Ρουβαίικο! "Υγεία, αγάπη και άπειρο φως στις ψυχές να έχετε όλοι σας και τα παιδάκια σας να είναι πάντα καλότυχα🙏🙏🙏 Σας αγαπώ τόσο πολύ", ολοκληρώνει το σχόλιό της!

Όσο για τις δικές της ευχές; Η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρέτησε το 2022 στην αγκαλιά του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη και μοιράστηκε μια φωτογραφία, σκέψεις και συναισθήματα ως εξής:

"Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε! Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή!", γράφει μεταξύ άλλων η Έλενα και το χαμόγελό της τα λέει όλα!