Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Jeremy Renner ύστερα από ατύχημα στο χιόνι

02.01.2023
Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Jeremy Renner ύστερα από ατύχημα στο χιόνι
Η σφοδρή χιονόπτωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και η προσπάθειά του να επέμβει με εκχονιστικό μηχάνημα έστειλε τον Jeremy Renner στο νοσοκομείο.

Δεν μπήκε και πολύ όμορφα το 2023 για τον σταρ των Avengers και την οικογένειά του. Η κακοκαιρία που πλήτει τις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες "χτύπησε" και την περιοχή που ο Jeremy Renner έχει το ράντσο του (παρόλο που η τοποθεσία όπου συνέβη το ατύχημα δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα) και η προσπάθειά του να καθαρίσει το χιόνι τον έστειλε στο νοσοκομείο.

"Επιβεβαιώνουμε ότι ο Jeremy είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση έχοντας τραυματιστεί σε ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, φτυαρίζοντας το χιόνι, νωρίτερα σήμερα", δήλωσε στο Variety o εκπρόσωπος του 51χρονου ηθοποιού ο οποίος συμπλήρωσε ότι ο Renner έχει στο πλευρό του την οικογένειά του και δέχεται την καλύτερη φροντίδα.

Παρότι επίσημα δεν έχει αναφερθεί πού ακριβώς συνέβη το ατύχημα, σημειώνεται ότι ο Renner έχει ένα ράντσο στο Washoe County της Nevada και επιβεβαιώνεται ότι στην περιοχή καταγράφηκε σφοδρή χιονόπτωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ευχόμαστε περαστικά και περιμένουμε νεότερα.