7 διάσημα ζευγάρια που θα γίνουν γονείς μέσα στο 2023

30.12.2022
7 διάσημα ζευγάρια που θα γίνουν γονείς μέσα στο 2023
Πολλοί διάσημοι ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να καλωσορίσουν ένα μωράκι μέσα στο 2023. Και είτε είναι το πρώτο τους παιδί είτε όχι, είναι πάντα μια γλυκιά είδηση το ότι οι αγαπημένοι μας celebrities μεγαλώνουν τις οικογένειές τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώσαμε μια λίστα με 7 διάσημα ζευγάρια που περιμένουν μωράκι μέσα στη νέα χρονιά που πλησιάζει.

Η Hilary Swank γίνεται μαμά για πρώτη φορά στα 48 της. Θα υποδεχτεί δίδυμα με τον επιχειρηματία σύζυγό της Philip Schneider. Για τα Χριστούγεννα, η έγκυος ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της να στολίζει το δέντρο με τη λεζάντα: «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι yoooouuus, ohhhhhhh baby(s)».

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Είναι ήδη γονείς τριών κοριτσιών και ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ελπίζει το νέο μωρό να είναι επίσης του ίδιου φύλλου.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend πρόκειται να γίνουν ξανά γονείς. Το ζευγάρι που έχει μια κόρη, τη Luna, και έναν γιο, τον Μiles, έχασε τον τρίτο γιο τους Jack πρόωρα, λόγω επιπλοκών, το 2020.

Στα 34 της, η Rumer Willis ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Μοιράστηκε γλυκές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του φίλου της Derek Richard Thomas να φιλά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η 39χρονη Greta Gerwig έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί τον Νοέμβριο. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της μαζί με τον σκηνοθέτη Noah Baumbach.

Η μεγαλύτερη κόρη του Bill Gates, Jennifer, και ο επαγγελματίας ιππέας σύζυγός της, Nayel, περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Αποκάλυψαν ότι είναι κορίτσι.

Η 37χρονη Kaley Cuoco αποκάλυψε ότι θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι το 2023 με τον σύντροφό της Tom Pelphrey.