Emma Heming: Μοιράζεται εικόνες από τον πρώτο έρωτα με τον Bruce Willis και οι κόρες του απαντούν με τον πιο γλυκό τρόπο

29.12.2022
Emma Heming: Μοιράζεται εικόνες από τον πρώτο έρωτα με τον Bruce Willis και οι κόρες του απαντούν με τον πιο γλυκό τρόπο
15 χρόνια με τον έρωτα της ζωής της, όπως τον αποκαλεί. Αυτό γιορτάζει φέτος η Emma Heming και το βροντοφωνάζει με όποιον τρόπο μπορεί, ειδικά τώρα που τα πράγματα με την υγεία εκείνου πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε πριν από λίγο η Emma Heming, αφιερωμένη στον Bruce Willis, τον έρωτα της ζωής της, όπως διαβάζουμε και στο ένα και μοναδικό hashtag που χρησιμοποίησε.

Ένα βίντεο από τον πρώτο κοινό χειμώνα της ζωής τους μοιράστηκε η σύζυγος του ηθοποιού που το περασμένο χρόνο ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την υποκριτική καθώς διαγνώστηκε με αφασία και οι εικόνες ξεχειλίζουν χαρά και αγάπη.

"Ήταν εκείνο τον χειμώνα πριν από 15 χρόνια που τον ερωτεύτηκα τρελά", γράφει στη λεζάντα η Emma και στο βίντεο βλέπουμε τους δυο τους να διασκεδάζουν σα μικρά παιδιά στα χιόνια τον χειμώνα του 2007.

Από τα πάμπολλα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση, σίγουρα ξεχωρίζουν αυτά των δύο μικρότερων από τις τρεις θυγατέρες που έχει ο 67χρονος σταρ από τον γάμο του με την Demi Moore, Scout και Tallulah, οι οποίες εκφράζουν δημόσια τον ενθουσιασμό του για τον πατέρα τους και τη σύζυγό του.