Η Τάμτα έβγαλε πρώτη φορά ελληνική ταυτότητα και πανηγυρίζει

29.12.2022
Η Τάμτα έβγαλε πρώτη φορά ελληνική ταυτότητα και πανηγυρίζει
Ύστερα από 23 χρόνια παραμονής στη χώρα μας η Τάμτα έβγαλε την πρώτη της ταυτότητα και μοιράστηκε τις χαρές της με τους followers της.

Πανευτυχής η Τάμτα έκανε ένα πολύ διαφορετικό story στο Instagram της, αν υπογραμμίσουμε ότι τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πράγμα όχι πολύ συνηθισμένο, ενώ καμαρώνει δημόσια για την πρώτη ελληνική ταυτότητα που απέκτησε ύστερα από 23 χρόνια που μένει στη χώρα μας.

Η διάσημη τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία έχει μιλήσει πολλές φορές για τα όσα έζησε εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα για το πώς παντρεύτηκε στα 14 της χρόνια.

Ήταν Απρίλιος του 1995 όταν η Τάμτα παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, ο οποίος την είχε "κλέψει" και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ.

Για τη μέρα που την έκλεψε ο σύντροφός της, η τραγουδίστρια έχει πει: "Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δε θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με "έκλεψε". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή".

Και το έκανε! Και η συνέχεια είναι γνωστή.

Τάμτα: Η πρώτη ανάρτηση με τον Πάρι Κασιδόκωστα ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα τελευταία έξι χρόνια η Τάμτα είναι ζευγάρι στη ζωή με τον Πάρι Κασιδόκωστα, με τον οποίο αρχίζουν και κάνουν ολοένα και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις.