Barack & Μichelle Obama: Οι φετινές ευχές ήρθαν με μια οικογενειακή φωτογραφία από το χθες

29.12.2022
Barack & Μichelle Obama: Οι φετινές ευχές ήρθαν με μια οικογενειακή φωτογραφία από το χθες
Η οικογένεια Οbama μας δίνει πολλούς λόγους για να την αγαπήσουμε, από τη ρομαντική σχέση τους μέχρι τις στυλιστικές επιλογές τους. Σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram από τον πρώην πρόεδρο Barack Obama, ο πρώην πρόεδρος μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο την οικογένεια, με μια φωτογραφία του μαζί με τη σύζυγό του Μichelle και τις κόρες τους, την 24χρονη Μalia και την 21χρονη Sasha.

Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου επίσημου δείπνου της Μalia και της Sasha το 2016, οι τρεις γυναίκες φαίνονται να χαμογελούν με υπέρoχες τουαλέτες, ενώ ο Barack φοράει ένα κλασικό μαύρο κοστούμι. Ενώ τόσο η Malia όσο και η Michelle επέλεξαν στράπλες τουαλέτες, η μια σε μπεζ χρώμα και η άλλη με πολύχρωμο print, η Sasha επέλεξε μια τουαλέτα με λαιμόκοψη με μωβ και μπλε δαντέλα. Τόσο κομψές!

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους!» έγραψε στη λεζάντα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος. «Ένα από τα καλύτερα μέρη της περιόδου των γιορτών είναι να περνάμε χρόνο με τους ιδιαίτερους ανθρώπους της ζωής μας. Ελπίζω να έχετε όλοι υπέροχα και χαρούμενα Χριστούγεννα».

Ο Obama συμβουλεύει τους άντρες: Για να παντρευτείτε πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις 3 ερωτήσεις

Αν και η τετραμελής οικογένεια παραμένει εξαιρετικά δεμένη μέχρι σήμερα, τα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει από το 2016, οπότε καταλαβαίνουμε πλήρως γιατί η δημοσίευση μιας φωτογραφίας όπως αυτή μπορεί να είναι έντονα συναισθηματική.

Εξάλλου, η μεγαλύτερη κόρη Μalia αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ τον Μάιο του 2021 και εργάζεται ως τηλεοπτική σεναριογράφος, ενώ η Sasha είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια.

Νικολέτα Μακρή