Pete Davidson - Emily Ratajkowski: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την κοινή τους έξοδο την Ημέρα των Ευχαριστιών

28.11.2022
Pete Davidson - Emily Ratajkowski: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την κοινή τους έξοδο την Ημέρα των Ευχαριστιών
Tην προηγούμενη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου οι Αμερικανοί γιόρτασαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, μια από τις πιο οικογενειακές γιορτές της χρονιάς. Και όπως ήταν αναμενόμενο δεν πήγαν όλοι στο σπίτι της οικογένειας τους για γιορτάσουν αυτή την ετήσια αργία. Σε πολλά σπίτια μαζεύτηκαν φίλοι και ετοίμασαν πλούσια τραπέζια με τη γαλοπούλα σε πρώτο πλάνο. Σε ένα από αυτά ήταν καλεσμένοι ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski. Όπως ίσως έχεις διαβάσει υπάρχουν φήμες ότι είναι ζευγάρι και τους «πρόδωσε» ένα story στο instagram.

Η επικεφαλής της εταιρείας Bumble, Selby Drummond, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία τόσο η Ratajowski όσο και ο Davidson κάθονται στο τραπέζι μαζί. Η φωτογραφία διαγράφηκε γρήγορα ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν και την έκαναν screenshot και αναδημοσιεύτηκε στον λογαριασμό gossip Deux Moi πριν αφαιρεθεί από το προφίλ της Drummond.

Η Emily Ratajkowski μιλάει για το body shaming αναρτώντας φωτογραφία της κοιλιάς της

Το ζευγάρι εθεάθη μαζί μερικές φορές αυτό το μήνα και μάλιστα πιασμένοι χέρι-χέρι, ενώ βρίσκονταν σε ραντεβού στο Μπρούκλιν. Και οι δύο χώρισαν πρόσφατα. Ο Davidson έβγαινε με την ιδρυτή της SKIMMS, Κim Κardashian, ωστοσο η σχέση τους τελείωσε το καλοκαίρι όταν εκείνος έφυγε για την Αυστραλία για να γυρίσει μια νέα ταινία. Η απόσταση και τα πολυάσχολα προγράμματά τους φέρεται να δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα.

Η Ratajowski χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της, τον παραγωγό Sebastian Bear-McClard, ισχυριζόμενη ότι την απάτησε.

Την περασμένη εβδομάδα, πηγή του Us Weekly ανέφερε ότι όσον αφορά στη σχέση του Ratajkowski με τον Davidson, είναι «στα πολύ πρώιμα στάδια, αλλά και οι δύο συμπαθιούνται πραγματικά» και ότι «ο Pete κάνει την Emily να γελάει και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι».