Brooklyn Beckham: Γιόρτασε την 3η επέτειό του με την Nicola Peltz με μια topless φωτογραφία της

04.11.2022
Brooklyn Beckham: Γιόρτασε την 3η επέτειό του με την Nicola Peltz με μια topless φωτογραφία της
"Είμαι τόσο τυχερός" έγραψε ο νεαρός φωτογράφος και σεφ στην ανάρτηση του

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz γιορτάζουν τρία χρόνια μαζί. Ο σεφ του "Cooking with Brooklyn" μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στη σύζυγό του προς τιμήν του ορόσημου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας τους να γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά καθώς και ένα στιγμιότυπο στο οποίο ήταν και οι δύο topless.

Kim Kardashian - Pete Davidson: Είναι πάλι μαζί; Η «ύποπτη» ανθοδέσμη για τα γενέθλιά της και το κερί με άρωμα γιασεμί

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 3 χρόνια, νιώθω σαν να σε ξέρω όλη μου τη ζωή", έγραψε στη λεζάντα ο 23χρονος. "Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό, την καλύτερή μου φίλη και την πανέμορφη σύζυγό μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω αυτή τη ζωή χωρίς εσένα ❤️❤️." Στο ίδιο συναίσθημα, η 27χρονη δημοσίευσε επίσης μερικές εικόνες της ίδιας και του συζύγου της. "Χρόνια πολλά μωρό μου 🤍 Σε ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. "Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω για σύζυγό μου🤍🤍."

Η Julia Roberts και η Jennifer Aniston σε ένα σπάνιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 2019 και δημοσιοποίησε τη σχέση του στις αρχές του 2020. Ο Brooklyn έκανε πρόταση γάμου τον Ιούλιο του 2020, αποκαλώντας την Nicola «αδελφή ψυχή» του. Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο σε μια πολυτελή τελετή στο οικογενειακό κτήμα της Nicola στο Palm Beach της Florida. Η διάσημη οικογένεια του Brooklyn ήταν παρούσα — οι γονείς του, Victoria Beckham και David Beckham καθώς και τα αδέρφια Romeo, Cruz και Harper.