Δέσποινα Βανδή: Το αγορέ λουκ που αποθέωσε δημόσια και ο Βασίλης Μπισμπίκης

06.11.2022
Δέσποινα Βανδή: Το αγορέ λουκ που αποθέωσε δημόσια και ο Βασίλης Μπισμπίκης
Όχι, δεν κουρεύτηκε η Δέσποινα Βανδή, όμως δοκίμασε ένα τελείως διαφορετικό χτένισμα και άρεσε πολύ. Αν ήταν μια πρόβα τζενεράλε, τότε από τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού πήρε ένα μεγάλο "Ναι", και από τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, το μεγαλύτερο.

Η Δέσποινα Βανδή έγινε... "Πίπης"; Έτσι την έλεγε και την ξανάλεγε, με χιουμοριστική διάθεση, η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης (και όχι μόνο) δεν μπορούσε να ξεπεράσει αυτό που έβλεπε και το ανέφερε ξανά και ξανά κάθε φορά που την κοίταζε.

Η τραγουδίστρια, στην ουσία, δεν κουρεύτηκε, όμως χτενίστηκε σα να το είχε κάνει, και μαζί με μία ακόμη άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση που επέλεξε για τη βραδιά, έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν!

Τα αποθεωτικά σχόλια ήταν πολλά αλλά, χωρίς αμφιβολία, η καρδούλα του Βασίλη Μπισμπίκη επάνω σε μία φωτογραφία της αγαπημένης του ξεχωρίζει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ερωτεύτηκε [τον Βασίλη Μπισμπίκη] και θεώρησε τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχε δίπλα της τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσει, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα.

Δεν το είχε σκοπό να συμβεί αλλά ήρθε και έπεσε με τεράστια ορμή επάνω της. "Είχα δυο επιλογές", είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα, "Να το ζήσω ή να τ' αφήσω. Και δεν ήθελα να τ' αφήσω".

"Από την ώρα που ήρθε στον κόσμο εγώ με άφησα. Μετά γεννήθηκε ο Γιώργος. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να είναι καλά τα παιδιά. Όλος ο κόσμος μου ήταν αυτά. Δεν έδινα καμία σημασία στον εαυτό μου", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια αποκάλυψε κάτι πολύ προσωπικό για την περίοδο πριν γνωρίσει τον Βασίλη Μπισμπίκη και, ουσιαστικά, αλλάξει η ζωή της -ή μάλλον, ξαναρχίσει τη ζωή της. "Αν έκρυβα τη θλίψη μου με ρωτάς; Ναι. Κάπως αλλιώς θα σου το θέσω τώρα, όπως μου έρχεται: Δεν είναι ότι έκρυβα τη θλίψη μου, είναι ότι γέμιζα τη ζωή μου παίρνοντας χαρά από τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου".