Lisa Kudrow: Αποκάλυψε πώς γυρίστηκε η σκηνή στο συντριβάνι στους τίτλους αρχής του Friends

05.11.2022
Lisa Kudrow: Αποκάλυψε πώς γυρίστηκε η σκηνή στο συντριβάνι στους τίτλους αρχής του Friends
Στον πρόλογο των απομνημονευμάτων του Matthew Perry, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», η πρωταγωνίστρια του Friends Lisa Kudrow μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συμπρωταγωνιστή της, αναπολώντας μια στιγμή από το γύρισμα των τίτλων αρχής της κωμικής σειράς το 1994. Η Kudrow γράφει ότι το γύρισμα της νυχτερινής σκηνής στο σιντριβάνι στο στούντιο της Warner Bros. στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, ήταν «εξαντλητικό» — αλλά ο Perry το έκανε να αξίζει τον κόπο.

«Λοιπόν, επικεντρώθηκα απλώς στον Matthew, που μπορούσε να με κάνει να γελάω τόσο δυνατά κάθε μέρα και μια φορά την εβδομάδα, γέλαγα τόσο δυνατά που έκλαιγα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω», γράφει η Kudrow, προτού θίξει το θέμα του Perry με τη χρήση ουσιών. «Ήταν εκεί, ο Matthew Perry, που είναι έξυπνος. . . γοητευτικός, γλυκός, ευαίσθητος, πολύ συνετός και λογικός. Αυτός ο τύπος, με όλα όσα πάλευε, ήταν ακόμα εκεί. Ο ίδιος Matthew που, από την αρχή, μπορούσε να μας σηκώσει όλους κατά τη διάρκεια μιας εξαντλητικής βραδινής λήψης για τους τίτλους αρχής μέσα σε αυτό το σιντριβάνι».

Matthew Perry: Παραδέχθηκε ότι έτρεφε συναισθήματα για όλες τις συμπρωταγωνίστριες του στο Friends αλλά τα έκρυβε

Στη συνέχεια η Kudrow αποκαλύπτει ότι ο Perry, ήταν «ο λόγος που γελάμε όλοι σε αυτό το σιντριβάνι στους τίτλους αρχής» και τον θυμάται να λέει αστειευόμενος: «Δεν μπορώ να θυμηθώ μια φορά που δεν ήμουν σε ένα σιντριβάνι! Τι είμαστε, βρεγμένοι; Δεν μπορώ να θυμηθώ μια φορά που δεν ήμουν υγρός!».

Ενώ βρισκόταν στο σόου της Ellen DeGeneres το 2021, η σταρ του Friends Courteney Cox είπε και αυτή ότι η εξαντλητική λήψη άξιζε τον κόπο μόνο και μόνο για να ακούσει τον Perry να φωνάζει ότι «δεν θυμάμαι μια στιγμή που δεν ήμουν σε αυτό το σιντριβάνι!».

Τον περασμένο Ιούλιο, ο υπεύθυνος σκηνικών της σειράς, Greg Grande είπε στο Entertainment Weekly ότι το άλμα στο σιντριβάνι δεν ήταν ακριβώς προγραμματισμένο. «Καθώς οι ηθοποιοί έφτασαν αργά το βράδυ, διασκέδαζαν περισσότερο με το μπρος-πίσω. Ήταν απλά χαρούμενοι που έκαναν παρέα και ήπιαν μερικά κοκτέιλ, πιθανώς. Δεν θέλω να πω ποιος το ξεκίνησε, αλλά ένας από αυτούς το έκανε και κατέληξαν μέσα στο σιντριβάνι. Και αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα πλάνα. Ήταν μια αυτοσχέδια, υπέροχη στιγμή».

Ο Matthew Perry ζητά συγνώμη για το ατυχές σχόλιο προς τον Keanu Reeves και δηλώνει θαυμαστής του

Στο βιβλίο του Perry, η Kudrow μίλησε επίσης για τον τρόπο που απαντούσε όταν οι άνθρωποι την ρωτούσαν για το πώς ο Perry τα πήγαινε εν μέσω της διαταραχής χρήσης ουσιών. «Κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών δεν προσπάθησα πραγματικά να επέμβω ή να τον αντιμετωπίσω, γιατί από τα λίγα που ήξερα για τον εθισμό ήταν, ότι η νηφαλιότητά του ήταν εκτός του δικού μου ελέγχου», λέει η Kudrow. «Κι όμως, έχω περιόδους όπου αναρωτιέμαι αν έκανα λάθος που δεν έκανα περισσότερα, κάνοντας κάτι. Αλλά κατάλαβα ότι αυτή η ασθένεια τρέφονταν αδυσώπητα και ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει».