Η Christina Applegate για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: "Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου"

03.11.2022
Η Christina Applegate για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: "Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου"
Η ηθοποιός έχει πάρει 18 κιλά και δε μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι - Δηλώνει "είμαι θυμωμένη"

Η Christina Applegate αποκάλυψε ότι έχει πάρει 18 κιλά και «δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι» μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας. «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι», είπε η 50χρονη ηθοποιός για την επερχόμενη τρίτη και τελευταία σεζόν του «Dead to Me».

Η Julia Roberts και η Jennifer Aniston σε ένα σπάνιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο

Η Applegate σημείωσε ότι έχει επίγνωση των αλλαγών της στην εμφάνιση και την κινητικότητα της. «Δεν πρόκειται ποτέ να το δεχτώ αυτό», παραδέχτηκε. «Είμαι θυμωμένη». Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι έπρεπε να «επεξεργαστεί την απώλεια της ζωής της» και εξακολουθεί να μην είναι «πολύ καλά».

«Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας», έγραψε στο Twitter τον Αύγουστο του 2021 η Applegate, η οποία έχει μια κόρη, την 11χρονη Sadie με τον σύζυγό της, Martyn LeNoble. «Ήταν ένα περίεργο ταξίδι. Αλλά έχω υποστηριχθεί τόσο πολύ από ανθρώπους που ξέρω που έχουν επίσης αυτή την πάθηση».

Matthew Perry: Παραδέχθηκε ότι έτρεφε συναισθήματα για όλες τις συμπρωταγωνίστριες του στο Friends αλλά τα έκρυβε

Σχετικά με το πώς θα αντιδράσει το κοινό με την αλλαγή του ρόλου της, δήλωσε πως "Αν ο κόσμος τον μισήσει, αν ο κόσμος τον αγαπήσει, δεν εξαρτάται από εμένα. Είμαι σίγουρη πως ο κόσμος δεν θα μπορεί να το ξεπεράσει. Καλά. Μην το ξεπεράσετε, τότε. Όμως, ελπίζω ο κόσμος να μπορεί να το βάλει πίσω και να απολαύσει τη διαδρομή, λέγοντας αντίο στα δύο αυτά κορίτσια".

Η ίδια πριν από μερικές ημέρες μοιράστηκε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter με τη συλλογή από μπαστούνια που έχει. "Το να περπατάω με μπαστούνια είναι πλέον μέρος της καινούριας νόρμας μου", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.