Hugh Jackman: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του και πόσο τον επηρέασε

02.11.2022
Hugh Jackman: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του και πόσο τον επηρέασε
Ο Hugh Jackman είναι γνωστός για τις εμβληματικές ταινίες του, όπως το X-Men, το Greatest ShowMan και το Αustralia. Αλλά ο πιο πρόσφατος ρόλος του στο «The Son» θα είναι ένας από τους ρόλους που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του, μετά τον θάνατο του πατέρα του στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του.

Μιλώντας στο Variety, ο Hugh Jackman αποκάλυψε τον αγώνα του για να αντιμετωπίσει τη θλίψη μετά την απώλεια του πατέρα του, Christopher John Jackman, ο οποίος έζησε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ για 12 χρόνια.

«Κόντευε στο τέλος», είπε ο Hugh. «Λοιπόν, φαινομενικά είχε φύγει, διανοητικά. Χαμογελούσε ακόμα λίγο. Δεν ήξερα ότι θα πέθαινε σωματικά, αλλά ήξερα ότι ήταν ένα είδος αντίο».

Ο Αυστραλός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο πατέρας του πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ γύριζε το «The Son» και ο σκηνοθέτης Florian Zeller του ζήτησε να μιλήσουν προσωπικά για να του πει τα κακά μαντάτα, αλλά ο ηθοποιός δεν θέλησε να πάρει άδεια για να θρηνήσει.

«Ο πατέρας μου δεν έχασε ποτέ μια μέρα δουλειάς», είπε στο Variety. «Τον ένιωθα. Ήξερα ότι αν μπορούσε να μου μιλήσει, θα μου έλεγε, "Πρέπει να πας στη δουλειά! Τι λες τώρα;" Ένιωσα την παρουσία του στο πλατό».

Ο Hugh στη συνέντευξη του μίλησε για τον χαρακτήρα του στην ταινία, τον Peter που είναι ένας εργασιομανής πατέρας που αγωνίζεται να φροντίσει την οικογένειά του. Η ιστορία του χαρακτήρα του, θυμίζει σχεδόν αυτή του πατέρα του ηθοποιού, Christopher που μεγάλωσε μόνος του τον Hugh, αφού η μητέρα του εγκατέλειψε την οικογένειά τους όταν εκείνος ήταν μόλις 8 ετών.

Hugh Jackman: Η συγκινητική ιστορία του πώς συγχώρεσε τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε στα 5 του χρόνια

Ο δεσμός τους δεν διεκόπη ποτέ, ακόμα κι όταν ο Hugh έγινε σούπερ σταρ με τον Wolverine στο X-Men. Ο Hugh αποκάλυψε ότι προσκαλούσε συχνά τον πατέρα του στα γυρίσματα όπου καθόταν κάπου πίσω από το προσωπικό και έλυνε σταυρόλεξο.

«Θα μπορούσα να τον δω κυριολεκτικά κάπου σε μια γωνιά των γυρισμάτων», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός σχετικά με τις σκηνές που γύριζε για το «The Son» το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

«Είχα μια εικόνα του στα γυρίσματα, να στέκεται πίσω μου. Ο πατέρας μου δούλευε απίστευτα σκληρά - φροντίζοντας πέντε παιδιά, το βάρος του κόσμου στους ώμους του. Είχα την αίσθηση ότι απελευθερώθηκε. Αυτό με βοήθησε πραγματικά» είπε.