Tom Brady: Την τελευταία στιγμή προσπάθησε να αποφύγει το διαζύγιο με την Gisele αλλά ήταν αργά

02.11.2022
Tom Brady: Την τελευταία στιγμή προσπάθησε να αποφύγει το διαζύγιο με την Gisele αλλά ήταν αργά
O Tom Brady και η Gisele Bündchen ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους την Παρασκευή ενώ ένας δικαστής από τη Φλόριντα υπέγραψε τα έγγραφα που τους κήρυξαν νόμιμα ελεύθερους μετά από 13 χρόνια γάμου. Ωστόσο, ο αθλητής φέρεται να προσπάθησε πολύ να σταματήσει τη διαδικασία την τελευταία στιγμή με μια προσπάθεια συμφιλίωσης.

Ο Brady ακούγεται ότι «πραγματικά προσπάθησε να διορθώσει» αυτό που δεν λειτουργούσε στον γάμο του, σύμφωνα με πηγή του People. Δυστυχώς, η Bündchen είχε ήδη απομακρυνθεί συναισθηματικά από το γάμο. «Αλλά σε εκείνο το σημείο, ήταν λίγο αργά», αποκάλυψε μια πηγή από το περιβάλλον του Brady. «Του έδωσε πολλές ευκαιρίες να διορθώσει τα πράγματα, αλλά δεν το έκανε». Αυτό είναι κάτι με το οποίο ο παίκτης των Tampa Bay Buccaneers, θα πρέπει να ζήσει από εδώ και πέρα.

Gisele Bündchen - Tom Brady: Δε φαντάζεσαι πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο τους

Το 42χρονο supermodel είχε πολύ απλές απαιτήσεις για τη σχέση τους τις οποίες ο Brady αρνήθηκε να ικανοποιήσει μέχρι να γίνει πραγματικότητα η κατάσταση του διαζυγίου. Ένιωθε ότι ο Brady «δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος όσο θα έπρεπε» και «ήθελε να την ακούσει», αλλά «δεν την άκουγε» επειδή ήταν «απασχολημένος, ακολουθώντας το πάθος του». Ο σταρ του NFL φαίνεται να προσπαθεί τουλάχιστον να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τα δύο παιδιά του με την Bündchen καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο πήρε τον 12χρονο Benjamin και την 9χρονη Vivian και πήγαν κινηματογράφο και αργότερα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Έχεις δει τη δίδυμη αδελφή της Gisele Bundchen; [photos]

Μια άλλη πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας αποκαλύπτει ότι η Bündchen κοιτάζει προς το μέλλον και επαναφέρει την καριέρα της σε καλό δρόμο. Όσο για την ψυχική της κατάσταση σχετικά με το διαζύγιο, μια πηγή σημείωσε: «Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι πέρασε έναν χωρισμό από τον σύζυγό της». Οπότε τα πράγματα πραγματικά έχουν τελειώσει μεταξύ του πρώην χρυσού ζευγαριού καθώς ακολουθούν χωριστούς δρόμους και επιδιώκουν να ικανοποιήσουν τα ατομικά τους ενδιαφέροντα.