Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν επέτειο γάμου και το γιόρτασαν στο πλατό του GNTM με τα παιδιά τους

01.11.2022
Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν επέτειο γάμου και το γιόρτασαν στο πλατό του GNTM με τα παιδιά τους
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και σήμερα, την πρώτη μέρα του Νοέμβρη συμπληρώνουν 10 χρόνια γάμου.

Όπως έχουν αποκαλύψει αμφότεροι σε συνεντεύξεις τους, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και αντιλήφθηκαν αμέσως ότι ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε στο Δημαρχείο της Πεύκης την 1η Νοεμβρίου 2012. "Εγώ, ο Γιώργος και οι κουμπάροι μας", είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξη η Ραφαέλα Ψαρρού, τονίζοντας ότι εκείνη φορούσε ένα τζιν πουκάμισο και ένα μαύρο τζιν παντελόνι. "Ηταν ένας πολύ απλός γάμος… Στην ουσία η επισημοποίηση της αγάπης μας", είχε πει τότε.

Σήμερα, 10 χρόνια και δυο παιδιά μετά, το ζευγάρι παραμένει το ίδιο ερωτευμένο ενώ και οι δυο μιλούν με πολύ ζεστό τρόπο για τη σχέση τους με την κάθε ευκαιρία.

Για την ξεχωριστή, σημερινή τους επέτειο, η Ραφαέλα επισκέφτηκε τον Γιώργο στο στούντιο όπου γυρίζεται το GNTM και πόζαρε μαζί με τον ίδιο και τα παιδιά τους που ήταν επίσης εκεί για μερικές γλυκύτατες φωτογραφίες, τις οποίες και μοιράστηκε μέσω Istagram.

"Happy wedding anniversary baby ! Χρόνια μας πολλά αγάπη μου ! Για πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι ! I love you 💕01/11/2012", γράφει η Ραφαέλα και ιδού η ανάρτηση με τις γεμάτες αγάπη απαντήσεις του κριτή του GNTM.

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο