Heidi Klum: Μήπως η βασίλισσα του Halloween το παράκανε, αυτή τη φορά;

01.11.2022
Heidi Klum: Μήπως η βασίλισσα του Halloween το παράκανε, αυτή τη φορά;
Κάθε χρόνο, από την εποχή που με τον τότε σύζυγό της, Seal, οργάνωναν τα πιο εντυπωσιακά Halloween πάρτι, η μεταμφίεση της Heidi Klum τέτοιες μέρες αποτελεί θεσμό. Κάθε χρόνο λες "το τερμάτισε", όμως, τον επόμενο το πάει όλο και πιο πάνω. Φέτος, η 49χρονη Γερμανίδα καλλονή μεταμορφώθηκε σε ένα γιγάντιο... σκουλήκι!

Πριν φτάσουμε στο σήμερα, αξίζει μια μικρή αναδρομή στις πιο επιτυχημένες μεταμφιέσεις της Heidi Klum η οποία φαίνεται ότι ζει το Halloween, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο σε αυτό τον πλανήτη!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, πραγματικά! Η μία υπερπαραγωγή ύστερα από την άλλη..

Φτάνοντας στο σήμερα, βέβαια, με τη Heidi να προσπαθεί να ξεπεράσει τον πήχη που έχει θέσει η ίδια υπερβολικά ψηλά, τα αποκαλυπτήρια έγιναν, αφήνοντας, όμως τον κόσμο με ανάμεικτα συναισθήματα.

Heidi Klum: Σπάνιες πόζες με τον σύζυγό της, τον πατέρα της κόρης της και δύο ακόμη πρώην του - Ναι, η μία είναι η Naomi

Ένα γιγάντιο σκουλήκι. Αυτή ήταν η επιλογή της Klum για φέτος, έχοντας στο πλάι της, όπως πάντα τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, ο οποίος είχε μια κάπως πιο ήπια, τρομακτική εμφάνιση, ως ο ψαράς που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σκουλήκι για το αγκίστρι του!!!

Ιδού και το συγκεντρωτικό βίντεο με όλη τη διαδικασία, που μοιράστηκε πριν από λίγο. Εμείς να ευχηθούμε "Και του Χρόνου" χωρίς να δίνουμε το "Ναι", στην πάντα εντυπωσιακή καλλονή. Ένα άψογο -τόσο ως προς την οργάνωση, όσο και ως προς την εκτέλεση- project που, όμως, μπορεί να έχει ξεφύγει, κάπως από το όλο concept του Halloween!