Sarah Jessica Parker: Μοιράζεται στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του γιου της και είναι απίστευτο το πόσο μοιάζουν

01.11.2022
Sarah Jessica Parker: Μοιράζεται στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία του γιου της και είναι απίστευτο το πόσο μοιάζουν
Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, δε λέει η παροιμία; Αυτό ακριβώς ισχύει για τον γιο της Sarah Jessica Parker, James Wilkie ο οποίος της μοιάζει απίστευτα! Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες του 20χρονου γιου της, τον οποίο έχει κάνει με τον σύζυγό της Matthew Broderick και είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ μοιάζει ο James στη διάσημη μαμά του.

«28 Οκτωβρίου 2022», έγραψε η SJP στη λεζάντα. «Ήταν σήμερα πριν από 20 χρόνια…»

«Όλα τα συναισθήματα που ήξερα, πιο βαθιά, μεγεθυμένα και με λαμπρά νέα χρώματα», έγραψε στη συνέχεια. «Σήμερα το καλειδοσκόπιο περιστρέφεται με όλες τις αναμνήσεις. Σε όλα τα λαμπρά σχήματα, αλλαγές και προοπτικές που έχεις φέρει στη ζωή μας».

Και πρόσθεσε: «Χρόνια πολλά γιε μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Χxx η μαμά».

Για να δεις την ομοιότητα που λέμε, απλά παρατήρησε το χαμόγελο του στην πρώτη φωτογραφία. Ο James είναι ντυμένος με ένα μπλε ριγέ μπλουζάκι, καθώς ο ήλιος φωτίζει τα μακριά ξανθά μαλλιά του. Χαμογελά και τα μάγουλά του, το χαμόγελο και το τσαλάκωμα των ματιών του μοιάζουν ακριβώς με τη μαμά του!

Στην επόμενη φωτογραφία, κάνει μια ευχή σε ένα κερί γενεθλίων καρφωμένο σε ένα ντόνατ. Και στην τελευταία, είναι ο μικρός James με κοντά μαλλιά που κοιτάζει κάτω με τις μακριές του βλεφαρίδες.

Αν και έχει μεγαλώσει πλέον, ο James εξακολουθεί να μοιάζει με τη μαμά του. Στην πρεμιέρα του And Just Like That… τον Δεκέμβριο του 2021, ο James πόζαρε με τους γονείς του με μαύρο κοστούμι. Από τα μάτια μέχρι το χαμόγελό του, ήταν το mini-me της Parker!

Η Parker είναι επίσης μαμά των 13χρονων δίδυμων κοριτσιών Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell, οι οποίες παρευρέθηκαν πρόσφατα στην πρεμιέρα του Hocus Pocus 2 μαζί της. Και τον Μάρτιο του 2022 και τα τρία παιδιά παρακολούθησαν την πρεμιέρα του Plaza Suite μαζί με τους γονείς τους.

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Parker μίλησε στο PEOPLE για τη ζωή της ως μαμά: «Μερικές φορές απλά κάθομαι στις σκάλες γιατί είναι όλoι στην κουζίνα, τρώνε όλο το φαγητό και ακούω. Και με συνεπαίρνει τόσο πολύ η συνομιλία τους», είπε, προσθέτοντας για τον James, «Είμαι τόσο χαρούμενη που γίνεται αυτός ο άνδρας».