Πάνος Μουζουράκης: Χώρισε με τη Τζίνα Βαρελά μετά από τρία χρόνια σχέσης

31.10.2022
Πάνος Μουζουράκης: Χώρισε με τη Τζίνα Βαρελά μετά από τρία χρόνια σχέσης
Η Τζίνα Βαρελά είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του τραγουδιστή "Έπαθα αγάπη"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά χώρισαν μετά από τρία χρόνια σχέσης. Μάλιστα, ο χωρισμός φαίνεται πως έχει συμβεί από το καλοκαίρι, ενώ λέγεται πως ο τραγουδιστής έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Άκης Πετρετζίκης - Ορφέας Αυγουστίδης: Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες, το κοινό που μοιράζονται οι γιοι τους και η επαγγελματική συνεργασία

Η πρώτη κρίση του ζευγαριού έγινε λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν για έξι μήνες. Πριν τις γιορτές όμως, έδωσαν στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία. Μάλιστα, εκείνη πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού "Έπαθα αγάπη" που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό" - Η ζωή στην Αμερική και η αποχή από την τηλεόραση

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση έγινε τον περασμένο Ιούνιο στο θέατρο Παλλάς. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις ΗΠΑ, όπου έμενε για καιρό ο τραγουδιστής και ηθοποιός προσπαθώντας να κάνει διεθνή καριέρα. To ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου στις Σπέτσες, τον Οκτώβριο του 2020.