Η Άννα Κορακάκη πήρε αργυρό μετάλλιο, προκρίθηκε για τους ΟΑ «Παρίσι 2024» και έχει κάτι να πει για όσους ΔΕΝ την περίμεναν στο αεροδρόμιο

26.10.2022
Η Άννα Κορακάκη πήρε αργυρό μετάλλιο, προκρίθηκε για τους ΟΑ «Παρίσι 2024» και έχει κάτι να πει για όσους ΔΕΝ την περίμεναν στο αεροδρόμιο
Μία ακόμη διάκριση για την ελληνίδα πρωταθλήτρια στη σκοποβολή, η οποία, όμως, δεν έκρυψε την πικρία της για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν τα εγχώρια ΜΜΕ ύστερα από αυτή.

Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε χθες από την Αίγυπτο όπου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξαγόταν εκεί, με το αργυρό μετάλλιο και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που αυτή η νίκη συνεπαγόταν. Για την ιστορία, η Άννα Κορακάκη είναι η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που κέρδισε την πολυπόθητη, αυτή, πρόκριση!

Στο αεροδρόμιο την περίμεναν πέντε άνθρωποι, κανείς από τους οποίους δεν ήταν δημοσιογράφος και εκείνη επέλεξε να μην το "αφήσει να πέσει χάμω".

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook η Άννα Κορακάκη αναφέρθηκε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στην ηχηρή απουσία των ΜΜΕ κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο ύστερα από τη μεγάλη της, αυτή, επιτυχία και "χειροκροτήθηκε" από αμέτρητους θαυμαστές της -και δικαίως!

Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024».
Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».
Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».
Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα. [🫶🏼]