Anne Hathaway: Δηλώνει ότι τα παιδιά της είναι ο κρίσιμος παράγοντας σε μια πολύ σημαντική απόφαση

28.10.2022
Anne Hathaway: Δηλώνει ότι τα παιδιά της είναι ο κρίσιμος παράγοντας σε μια πολύ σημαντική απόφαση
Η Anne Hathaway είναι ένα ξεχωριστό "διαμάντι" και όλοι μιλάνε για τη γενναιόδωρη και καλόκαρδη προσωπικότητά της.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο Jess Cagle Show, η Hathaway ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια του podcast για το κρίσιμο σημείο που την κάνει να αποφασίσει να γίνει μέρος ενός project, δεδομένου ότι η ιδιότητά της ως μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της εποχής μας, της εξασφαλίζει πολλές προτάσεις για να επιλέξει. Η απάντησή της ήταν πολύπλευρη, αλλά πρώτα και κύρια είπε ότι δίνει με πάθος προτεραιότητα στα παιδιά της.

Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι τα προβλήματα με τη γονιμότητα επηρέασαν την ψυχική της υγεία

«Πρέπει να πω ότι το θέμα “παιδιά” είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας», είπε αρχικά. «Αυτό δίνει κατά κάποιο τρόπο προτεραιότητα σε όλα, οπότε στην πραγματικότητα με έκανε λίγο εκλεκτική, γιατί κάτι πρέπει πραγματικά να είναι τόσο εξαιρετικό για να περάσω χρόνο μακριά τους επειδή είναι τόσο πολύτιμα για μένα. Τα παιδιά μου είναι το πιο φοβιστικό κομμάτι της ζωής μου. Και μετά, όταν αποδέχομαι κάτι, μου ασκείται μεγαλύτερη πίεση. Πρέπει να αξίζει αυτό που έκανα, συνεπώς και ο χρόνος που ξόδεψα μακριά τους».

Η αφοσιωμένη μαμά μίλησε ακόμα για μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της όπως το τι είναι αυτό που τη βοηθά να περιορίσει τους υποψήφιους ρόλους, λέγοντας: «Πάντα ένιωθα μεγάλη ευθύνη προς το κοινό που επρόκειτο να δει το έργο στο οποίο θα δούλευα, γιατί το παίρνω πολύ σοβαρά, ότι οι άνθρωποι, όπως η ζωή σου είναι ο χρόνος σου και ο χρόνος σου είναι η ζωή σου, δουλεύουν τόσο σκληρά για τα χρήματά τους. Και η ιδέα ότι σου ζητάω τον χρόνο σου και τα χρήματά σου για να με παρακολουθείς κάνοντας αυτό που μου αρέσει να κάνω, πρέπει να αξίζει τον κόπο, πραγματικά πρέπει».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε τον τρίτο παράγοντα που λαμβάνει υπόψη όταν λέει το «ναι» για ένα έργο. «Θέλω να γίνω η καλύτερη ηθοποιός που μπορώ. Δεν θέλω ποτέ να σταματήσω να μαθαίνω. Δεν νομίζω ότι θα σταματήσω ποτέ να μαθαίνω και αυτό σημαίνει ότι θέλω να δουλέψω σε όσους διαφορετικούς τύπους ταινιών και να παίξω όσο περισσότερους διαφορετικούς τύπους ρόλων μπορώ. Και για μένα το πιο κρίσιμο μέρος αυτής της προσέγγισης είναι να πρέπει να συνεργαστώ με τους καλύτερους σκηνοθέτες».

Anne Hathaway για τον κεραυνοβόλο έρωτα της με τον άντρα της: «Τη στιγμή που τον γνώρισα είπα ότι θα τον παντρευτώ»

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Emmy ηθοποιός έχει δύο παιδιά μαζί με τον σύζυγό της, Adam Schulman, τον εξάχρονο Jonathan και τον δύο ετών Jack. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις της, παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες μαμάδες του Χόλιγουντ και όχι μόνο.