Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο τολμηρό της φόρεμα μέχρι σήμερα

14.10.2022
Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο τολμηρό της φόρεμα μέχρι σήμερα
Το μοντέλο έδωσε το παρών στο πάρτυ του W στη Νέα Υόρκη με ένα διάφανο φόρεμα

Μετά τις εμφανίσεις της στις Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού, η Emily Ratajkowski επέστρεψε στη βάση της - και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Το μοντέλο - γεμάτο χαμόγελα - βρέθηκε στην επέτειο του W στη Νέα Υόρκη, όπου πάρταρε με ένα διχτυωτό see through φόρεμα με κοσμήματα, με ροζ εσώρουχα από κάτω. Συνήθως προτιμά τα ίσια μαλλιά, αλλά αυτή τη φορά έκανε ογκώδη κύματα, που συμπλήρωναν τέλεια τη δραματική ροζ σκιά ματιών της.

Britney Spears: «Η μητέρα μου με χαστούκισε τόσο δυνατά επειδή ξενύχτησα»

Η EmRata συνομίλησε με τους Karlie Kloss, Anok Yai, Michaela Coel και Christy Turlington —οι οποίοι επίσης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση— και χόρεψε πίσω από τα decks με τους Harley Viera-Newton και DJ Ross One.

Η Shakira σπάει επιτέλους τη σιωπή της για τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué - «Αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου»

Αν και τη γνωρίζουμε για τις σέξι εμφανίσεις της, η Ratajkowski δίνει προτεραιότητα στην άνεση έναντι οποιουδήποτε άλλου παράγοντα όταν ντύνεται. "Μου αρέσει να φοράω αθλητικά παπούτσια με φόρεμα", είπε σε προηγούμενη συνέντευξή της. "Είναι η πιο άνετη αλλά ακόμα κομψή εμφάνιση που μπορείς να κάνεις".