Gigi Hadid εναντίον Kanye West: "Είσαι τραμπούκος και γελοίος"

09.10.2022
Gigi Hadid εναντίον Kanye West: "Είσαι τραμπούκος και γελοίος"
Η δημόσια κατακραυγή στα social media - Ποιο ήταν το περιστατικό που έκανε το μοντέλο να ξεσπάσει;

Ο Kanye West φημίζεται για την εκκεντρικότητα και τις απόψεις που συχνα προκαλούν αντιδράσεις - αυτή τη φορά όμως, η συμπεριφορά του εξόργισε την Gigi Hadid, η οποία τον επέκρινε δημόσια μέσω στο Instagram. Το μοντέλο απευθύνθηκε στον ράπερ αφού ο ίδιος άσκησε κριτική σε μια δημοσιογράφο που επέκρινε τα ρούχα του με θέμα «White Lives Matter».

Florence Pugh: Νέα εμφάνιση με διάφανο σύνολο και ακάλυπτο στήθος δίνει απάντηση στους haters

Η Gabriella Karefa-Johnson, στυλίστρια και συντάκτρια της Vogue, ισχυρίστηκε ότι το μήνυμα του Kanye για το «White Lives Matter» κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του στο Παρίσι ήταν «επικίνδυνο». Σε ένα story στο Instagram, είπε: «Ήταν βαθιά προσβλητικό, βίαιο και επικίνδυνο». Ο Kanye απάντησε στο story, λέγοντας ότι η Karefa-Johnson «δεν είναι συγγραφέας μόδας».

Σε screenshot συνομιλίας με έναν φίλο του, τον Mowalola που δημοσίευσε στο Instagram, ο Mowalola είπε στον ράπερ ότι "δεν πρέπει να προσβάλει την συγγραφέα" και ότι "θα μπορούσε πραγματικά να κάνει μια συζήτηση για το μπλουζάκι". Στην ανάρτησή του στο Instagram, η Gigi σχολίασε: «Μακάρι να είχες ένα ποσοστό από τη διάνοιά της. Δεν έχεις ιδέα χαχα…. Αν πράγματι υπάρχει κάποιο νόημα σε κάποια από τις μ*****ες σου, μπορεί να είναι το μόνο άτομο που θα μπορούσε να σε σώσει. Είσαι νταής και γελοίος».

Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt πως την άρπαξε από το λαιμό και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους

Ο Kanye απάντησε στα σχόλια της Gigi Hadid, γράφοντας: «Gigi είσαι μια προνομιούχος Karen. Γεννήθηκες με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα σου. Είσαι ζόμπι. Μιλάς εδώ, αλλά δεν μίλησες όταν απήγαγαν το παιδί μου στα γενέθλιά της». Το τελευταίο σκέλος αναφερόταν σε προηγούμενα σχόλια που έκανε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν είχε προσκληθεί στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του στο Σικάγο τον Ιανουάριο – κάτι που η ίδια η Kim και άλλα μέλη της οικογένειάς της έχουν αρνηθεί.