Ana de Armas: Όσα γνωρίζουμε για τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της

09.10.2022
Ana de Armas: Όσα γνωρίζουμε για τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της
Η Ana de Armas και ο Paul Boukadakis εθεάθησαν να φιλιούνται τον Δεκέμβριο του 2021

Η Ana de Armas είναι ένα ανερχόμενο αστέρι, αλλά δεν συνηθίζει να απασχολεί το κοινό με τις σχέσεις της. Η ηθοποιός μεγάλωσε στην Κούβα, όπου πήγε σε σχολή υποκριτικής και έπαιξε ρόλους σε ταινίες όπως η "Una rosa de Francia" του 2006. Από την πρώτη της αγγλόφωνη ταινία, το "Knock Knock" του 2015, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες, όπως το "Knives Out" του 2019 (που της χάρισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα) και το "No Time to Die" του 2021. Το 2022, η de Armas εμφανίστηκε σε έργα υψηλού προφίλ όπως το "The Grey Man" και το "Blonde" του Netflix, όπου υποδύθηκε τη Marilyn Monroe.

Η Emily Ratajkowski κατακεραυνώνει την ταινία "Blonde" με θέμα την Marilyn Monroe

Πρωταγωνίστησε επίσης με τον πρώην της, Ben Affleck, στο θρίλερ του 2022, "Deep Water". Οι δυο τους χώρισαν τον Ιανουάριο του 2021 μετά από σχεδόν ένα χρόνο μαζί. "Το διέκοψε. Η σχέση τους ήταν περίπλοκη", είπε μια πηγή εκείνη την εποχή. Η De Armas είπε αργότερα στο περιοδικό Elle ότι η προσοχή γύρω από αυτήν και τον Affleck ήταν «φρικτή» και συνέβαλε στην απόφασή της να φύγει από το Λος Άντζελες. Μετά το υψηλού προφίλ ειδύλλιο και τον χωρισμό του ζευγαριού, φαίνεται ότι η de Armas κρατά τις σχέσεις της πιο ιδιωτικές. Η ηθοποιός είναι τώρα σε σχέση με τον Paul Μπουκαδάκη, στέλεχος του Tinder, από τον Ιούνιο του 2021, αλλά το ζευγάρι έχει κρατήσει πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους κρυφές.

Ana de Armas: Ο λόγος που της απαγόρεψαν να την συνοδέψει ο Ben Affleck σε πρεμιέρα ταινίας

Ποιος είναι λοιπόν ο σύντροφος της Ana de Armas;

Είναι ελληνικής καταγωγής
Μεγαλώνοντας από Έλληνες γονείς, ο Μπουκαδάκης έζησε στην Tulsa της Οκλαχόμα και φοίτησε στο λύκειο Bishop Kelley, σύμφωνα με μια συνέντευξη του 2016. Εκείνη την εποχή, ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο συνιδρυτής μιας εφαρμογής κοινής χρήσης βίντεο που ονομαζόταν Wheel.

Σκηνοθέτησε μουσικά βίντεο προτού ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό και τεχνολογικό χώρο
Πριν από τη δημιουργία του Wheel, που αρχικά ονομαζόταν Ferris, ο Μπουκαδάκης είχε μια δεκαετή καριέρα ως σκηνοθέτης, σύμφωνα με μια παλιότερη συνέντευξη. «Πριν ξεκινήσω τη Ferris, ήμουν εμπορικός σκηνοθέτης για περίπου 10 χρόνια. Είμαι ο τύπος ανθρώπου που πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν πολλά σπουδαία πράγματα σε διαφορετικά σημεία της ζωής τους», είχε πει. Το 2017, η Wheel εξαγοράστηκε από το Tinder και ο Μπουκαδάκης εντάχθηκε στην εταιρεία εφαρμογών γνωριμιών ως αντιπρόεδρος ειδικών πρωτοβουλιών, ρόλο που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού φίλου
Ο Μπουκαδάκης και η de Armas γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσω ενός κοινού φίλου τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επειδή τα περισσότερα παραδοσιακά σημεία ραντεβού ήταν κλειστά, το ζευγάρι πέρασε τις πρώτες μέρες τους γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον με κρασί στα σπίτια τους.

Τον Ιούνιο του 2021, το Page Six ανέφερε ότι ο Μπουκαδάκης και η de Armas είχαν βγει για «μερικούς μήνες» και ότι είχε ήδη συστήσει την ηθοποιό στα μέλη της οικογένειάς του. Τρεις μήνες αργότερα, φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη. Μετά από μήνες εικασιών, το ζευγάρι φαινομενικά επιβεβαίωσε το ειδύλλιό τους τον Δεκέμβριο του 2021, όταν εντοπίστηκαν να φιλιούνται στο L.A.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη
Σύμφωνα με πηγές, ο Μπουκαδάκης και η de Armas ζουν μαζί σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό για την απόφασή της να εγκαταλείψει το L.A. μετά από επτά χρόνια, σημειώνοντας ότι η προσοχή γύρω από τη σχέση της με τον Affleck έπαιξε ρόλο.