Mel C: "Το όνειρό μας να πείσουμε τη Victoria Beckham για το reunion των Spice Girls"

09.10.2022
Mel C: "Το όνειρό μας να πείσουμε τη Victoria Beckham για το reunion των Spice Girls"
Στις 4 Νοεμβρίου, οι Spice Girls θα κυκλοφορήσουν το "Spiceworld 25" προς τιμήν της 25ης επετείου του εμβληματικού άλμπουμ τους

Οι fans των Spice Girls έχουν λόγο να ενθουσιαστούν: Η Melanie "Mel C" Chisholm είναι απολύτως έτοιμη για reunion — και προσπαθεί να πείσει και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Σε συνομιλία σχετικά με το νέο της βιβλίο "The Sporty One: My Life as a Spice Girl", η Sporty Spice μίλησε για τη σχέση της με τα άλλα Spice Girls — και έδωσε μια ελπίδα για μια πιθανή επανένωση.

Η Victoria Beckham τραγουδάει Spice Girls κατά τη διάρκεια της βραδιάς karaoke

"Δεν βλέπουμε η μια την άλλη όσο θα θέλαμε… Αλλά παραμένουμε σε επαφή και πάντα μιλάμε για ευκαιρίες και προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πίσω στη σκηνή μαζί… Γιορτάζουμε τα 25 χρόνια", είπε η 48χρονη. "Θέλω να επιστρέψω στη σκηνή. Έτσι εγώ και η Mel B και όλοι μιλάμε και προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό". Μέρος αυτής της προσπάθειας περιλαμβάνει τη Victoria Beckham, γνωστή και ως "Posh Spice" στο συγκρότημα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Melanie "Mel B" Brown, Emma Bunton και Geri Halliwell Horner.

Πώς η Victoria Beckham μένει σε φόρμα στις διακοπές

"Ο κόσμος το θέλει. Ελπίζουμε — δεν μπορώ να δώσω ένα χρονικό πλαίσιο. Είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή, είναι όνειρό μας να πείσουμε τη Victoria". Η 48χρονη Posh Spice δεν συμμετείχε στην περιοδεία επανασύνδεσής τους το 2019, ενώ ήταν με γκρουπ από τον σχηματισμό τους το 1994, μέχρι το διάλειμμά τους το 2000. Αν και επανενώθηκε με το γκρουπ για την περιοδεία τους στο "Return of the Spice Girls" από το 2007 έως το 2008, η Beckham από τότε επέλεξε να επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στην ομώνυμη εταιρεία ρούχων της.

"Μου πήρε πολύ κουράγιο για να μην ξαναπάω σε περιοδεία με τις Spice Girls, και να είμαι αυτή που λέει ότι δεν το κάνει γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα από ό,τι ήταν", είχε πει η Victoria σε συνέντευξη της στη Vogue Γερμανίας τον Ιούλιο του 2019. "Προτιμώ να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρεία μου. Τώρα είμαι 45 ετών και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι... Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Πριν κλείσω τα 40, δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση. Έμαθα να ακούω τα ένστικτά μου".