Η Νατάσα Καλογρίδη δεν είναι πια ξανθιά - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και όσα είπε για την ηλικία της

30.09.2022
Η Νατάσα Καλογρίδη δεν είναι πια ξανθιά - Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και όσα είπε για την ηλικία της
Αποχαιρέτησε εδώ και λίγο καιρό το σήμα κατατεθέν της, κατάξανθο μαλλί η Νατάσα Καλογρίδη και τώρα έχει πάει σε ακόμη πιο σκούρα απόχρωση.

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε σήμερα η Νατάσα Καλογρίδη και η αλήθεια είναι πως σχεδόν δεν τη γνωρίσαμε.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είχε ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες καθώς σκούραινε το μαλλί της σταδιακά όπως είχαμε δει [στη φωτογραφία ακριβώς στη συνέχεια η ηθοποιός ποζάρει με τον αδελφό της, σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη τον περασμένο Μάιο] όμως τώρα ο τόνος σκούρυνε κι άλλο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον "μύθο" που κυκλοφορεί σχετικά με την ηλικία της, χωρίς όμως να δίνει και κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

«Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια», σχολίασε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως τον καιρό που ήταν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν στείλει ένα mail με τα πραγματικά στοιχεία και παρόλο που η αλλαγή όντως έγινε, σε λίγο χρονικό διάστημα, τα στοιχεία "πειράχτηκαν" ξανά. «Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου», ολοκλήρωσε η Νατάσα και το έκλεισε εκεί το θέμα.

Όσο για το νέο λουκ, ιδού μια πιο πρόσφατη γεύση της αλλαγής, μέσα από στιγμιότυπο ενός βίντεο που μοιράστηκε η ίδια στα stories της.