Τζένη Μπαλατσινού: Και ο δεύτερος γιος της με το "μικρόβιο" της ζωγραφικής;

30.09.2022
Τζένη Μπαλατσινού: Και ο δεύτερος γιος της με το "μικρόβιο" της ζωγραφικής;
Καμαρώνει και για τον βενιαμίν της η Τζένη Μπαλατσινού, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ένας μικρός ζωγράφος και μοιράζεται το δημιουργικό αυτό ταλέντο με τον μεγάλο του αδελφό, Μάξιμο Κωστόπουλο.

Τέσσσερα παιδιά έχει, ως γνωστόν, η Τζένη Μπαλατσινού, την Αμαλία (25), την Αλεξάνδρα (23) και τον Μάξιμο (15) από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (1996 - 2014) και τον σχεδόν δύο ετών Παναγιώτη από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η ελληνίδα επιχειρηματίας και παρουσιάστρια καμαρώνει συχνά και τα τέσσερα παιδιά της και τον περασμένο Μάρτιο μας είχε κάνει εντύπωση μία ανάρτηση όπου είχε μοιραστεί έναν πίνακα του Μάξιμου, ο οποίος, φαίνεται ότι είναι ένας εκκολαπτόμενος ζωγράφος.

«Σαν μητέρα "κουκουβάγια".. ανεβάζω το νέο έργο του γιου μου Μάξιμου. #art #MySon #proud», έγραφε τότε η Μπαλατσινού και την καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Δυο ζωγραφιές που μοιράστηκε χθες στα stories της (χωρίς όμως να δίνει κάποιοες πληροφορίες) δεν αποκλείεται να αποτελούν απόδειξη ότι το ταλέντο της ζωγραφικής χτύπησε φλέβα και στο νεότερ άρρεν μέλος της ευρύτερης οικογένειας.

Αν όντως πρόκειται για "δουλειές" του Παναγιώτη τότε το ζεύγος Κικίλια-Μπαλατσινού έχει στα χέρια του ένα "διαμάντι". Η ενασχόληση του μικρού με τη ζωγραφική όλο το καλοκαίρι μάλλον απέδωσε καρπούς και η μαμά καμαρώνει -δικαίως.