Pierce Brosnan και υιοί φωτογραφίζονται και μιλούν μαζί - Δε μεταδίδουμε άλλο

23.09.2022
Pierce Brosnan και υιοί φωτογραφίζονται και μιλούν μαζί - Δε μεταδίδουμε άλλο
"The Brosnan Boys" διαβάζουμε στον τίτλο του αφιερώματος που κάνει το GQ αυτού του μήνα, το οποίο περιλαμβάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα του Alex Papademas με τον μπαμπά Pierce και τους δύο από του τρεις γιους του, Paris και Dylan και, φυσικά, μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, κοινή, φωτογράφησή τους.

"Όλοι ξέρετε τον Pierce, τον θρυλικό ιρλανδό ηθοποιό -έναν Bond. Πιθανότατα τον πιο γοητευτικό εν ζωή άνθρωπο. Τώρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τους μοντελο-μουσικο-κινηματογραφιστές γιους του, Dylan και Paris, δύο από τους ελάχιστους ανθρώπους στη γη που έχουν τη δυνατότητα να αντισταθούν στη γοητεία του", γράφει στον πρόλογό του ο (ίσως ελληνικής καταγωγής) δημοσιογράφος του GQ, Alex Papademas και συνεχίζει περιγράφοντας την ημέρα που πέρασε με τα Brosnan Boys.

"Καθώς μεγαλώναμε, πάντα πίστευα ότι ο πατέρας μου είχε άπειρους φίλους γιατί κάθε φορά που βγαίναμε από το σπίτι, ερχόταν από παντού άνθρωποι και του μιλούσαν... Είναι ο πιο καλός άνθρωπος και μιλάει σε όλους για αρκετή ώρα", λέει ο 25χρονος Dylan (ο ψηλότερος από του δυο με τα μακριά μαλλιά) ο οποίος γεννήθηκε το 1997, στο peak της καριέρας του πατέρα του, τον καιρό των ταινιών 007 και του Thomas Crown.

Ο Dylan μοιράζεται ψυχεδελικά demos to SoundCloud, συμμετέχει σε όποιο συγκρότημα χρειάζεται μπασίστα και παίζει όποιο όργανο μπορείς να φανταστείς και αποκαλύπτει ότι μεγαλώνοντας δεν είχε αναφέρει σε κανέναν συμμαθητή του ποιος ήταν ο πατέρας του. Όσο για τον μικρότερο αδελφό του; Ο 21χρονος Paris έχει κληρονομίσει το ταλέντο της ζωγραφικής από τον πατέρα του (γιατί ναι, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, ο Pierce είναι και ζωγράφος) κάνει surf και έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθειά του στον χώρο του modeling -τον έχουμε ήδη δει στις πασαρέλες για οίκους όπως οι Balmain, Dolce & Gabbana, and Moschino.

Pierce Brosnan: Η αποστομωτική απάντηση του σε κακεντρεχές σχόλιο στα social για τα κιλά της γυναίκας του!

Τώρα, αν απορείς γιατί κανείς από τους γιους του σταρ δεν θέλησε να ακολουθήσει τη δική του καριέρα η απάντηση είναι απλή: Μάλλον λειτούργησε καλά η πλύση εγκεφάλου που τους έκανε ο ίδιος -κατά δική του ομολογία! Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Brosnan, από πολύ μικρή ηλικία απέτρεπε διαρκώς τα παιδιά του από την υποκριτική "Απλά επειδή είναι μια γ@μημέν@ δύσκολη δουλειά. Είναι μεγάλος σταυρός να κουβαλάς. Χρειάζεται διαρκώς να χτίζεις και να καταστρέφεις τον ίδιο σου τον εαυτό", εξηγεί με πάθος και εμείς τον πιστεύουμε -αλλά πιο σημαντικό είναι ότι τον πίστεψαν οι γιοι του και έστρεψαν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Ο Dylan και ο Paris είναι γιοι του Pierce με την από το 2001 σύζυγό του, Keely Shaye Smith με την οποία είναι ζευγάρι από το1994 και μέχρι σήμερα "ζηλευτά" ευτυχισμένοι. Μία ακόμη συμβουλή που τους έδωσε ο πατέρας τους και το ακολουθούν κατά γράμμα είναι "Να μη φοβάσαι να τρολάρεις τον εαυτό σου". Το κρατάμε κι αυτό!

Εκτός από τον Dylan και τον Paris, όμως, ο Pierce έχει ακόμη έναν γιο, τον 38χρονο Sean, ο οποίος είναι καρπός του έρωτά του με την Cassandra, την πρώτη του σύζυγο, η οποία πέθανε το το 1991 από καρκίνο ωοθηκών, σε ηλικία 43 ετών.

Pierce Brosnan: Οι δύο θάνατοι που σημάδεψαν τη ζωή του και οι τρεις κούκλοι γιοι του [Photos]