Η Cameron Diaz λέει ότι η υποκριτική στο Hollywood φαίνεται διαφορετική μετά τη...συνταξιοδότηση της

19.09.2022
Η Cameron Diaz λέει ότι η υποκριτική στο Hollywood φαίνεται διαφορετική μετά τη...συνταξιοδότηση της
Η ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τέσσερα χρόνια αφότου ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε

Η Cameron Diaz πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια και τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Hollywood.

Όμως, παρά το γεγονός ότι ξαναβρίσκεται μπροστά στην κάμερα, η 50χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι τα πράγματα δεν είναι πια τα ίδια στη βιομηχανία. Η ξανθιά καλλονή επιστρέφει για να αναλάβει έναν ρόλο στην ταινία του Netflix "Back in Action" στο πλευρό του Jamie Foxx και ομολόγησε ότι ήταν νευρική που θα ξαναβρεθεί σε γυρίσματα.

"Η Lisa Kudrow είναι η πιο αγενής celebrity που έχω γνωρίσει"

Μιλώντας στο "The Tonight Show" και στον Jimmy Fallon, η Cameron είπε: "Είναι λίγη μυϊκή μνήμη, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Το έκανα για τόσο καιρό, κάπως απλώς έπεσα ξανά σε αυτό. Αλλά η αίσθηση είναι λίγο διαφορετική". Συνέχισε λέγοντας πόσο καταπληκτικό είναι να πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Jamie για άλλη μια φορά, αφού προηγουμένως είχαν συνεργαστεί το 1999 για το "Any Given Sunday" και το remake της "Annie" το 2014.

Ο John Travolta καμαρώνει για το ντεμπούτο της κόρης του στην πασαρέλα

Ο Jamie, ο οποίος θα είναι συμπρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός της Cameron στην ταινία όταν ξεκινήσει τα γυρίσματα αργότερα μέσα στη χρονιά, περιέγραψε την ηθοποιό ως "άλογο κούρσας". Αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πώς έπρεπε να παρακαλέσει την σταρ να βγει από τη σύνταξη για την παραγωγή. Ο ίδιος πρόσθεσε: "Η Cameron είναι μια απίστευτη δύναμη και έχει κάνει τόσα πολλά. Την αγαπάμε".

Η επιστροφή της ηθοποιού έρχεται αφού προηγουμένως είχε πει ότι είχε βαρεθεί να ταξιδεύει λόγω της δουλειάς της. Παραδέχτηκε ότι ήρθε η ώρα να επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και το 2019 υποδέχτηκε την κόρη της, Raddix, με τον σύζυγό της, Benji Madden.