Βασιλική Ανδρίτσου: "Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα αλλά δεν θέλω να το λέω"

19.09.2022
Βασιλική Ανδρίτσου: "Πάλεψα πολύ για να γίνω μητέρα αλλά δεν θέλω να το λέω"
Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί

Στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένη η Βασιλική Ανδρίτσου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό της κόρης της στη ζωή αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μαρία Μπακοδήμου: Με 38.8 λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα

Αρχικά η ηθοποιός είπε: "Εγώ, όπως είναι γνωστό, έκανα παιδί σε μεγάλη ηλικία, οπότε κάποιες διαδικασίες γίνονται για να γίνει ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία. Πάλεψα, αλλά δεν θέλω να το λέω. Για μένα ήταν πολύ ευτυχισμένη περίοδος, ακόμα και όταν ξεκίνησα τις διαδικασίες. Κάθε μέρα παίρνεις τα φάρμακά σου, πρέπει να είσαι συνεπής σε ένα πρόγραμμα, κάνεις τις ενέσεις σου. Δεν ήρθε με την πρώτη, αλλά δεν έκανα τη διαδικασία πολλές φορές”.

H Ρούλα Κορομηλά σε μια throwback φωτογραφία από το ξεκίνημα της στην τηλεόραση

Η ίδια πρόσθεσε: "Είναι μια διαδικασία που μπορεί για μια γυναίκα να είναι κουραστική, αλλά θέλω να περάσω ένα μήνυμα, ότι εγώ το έζησα πολύ ευτυχισμένα. Για εμένα ήταν ευτυχία ότι ξυπνούσα το πρωί είχα έναν στόχο, αυτόν που ζω τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια, αυτό το θεϊκό πλάσμα που έχουμε στην οικογένεια πια”.

Ο γάμος και η γέννηση

Η Βασιλική Ανδρίτσου το 2011 παντρεύτηκε τον Νίκο Συμεωνίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου δωματίου», όπου εκείνος ήταν παραγωγός. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005. Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη τους στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

"Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: 'Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ'", είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.