Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει ότι έκανε έκτρωση για να «σώσει τη ζωή της για ένα μωρό που δεν είχε καμία απολύτως ευκαιρία»

18.09.2022
Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει ότι έκανε έκτρωση για να «σώσει τη ζωή της για ένα μωρό που δεν είχε καμία απολύτως ευκαιρία»
«Μου πήρε πάνω από ένα χρόνο για να καταλάβω ότι στην πραγματικότητα έκανα έκτρωση», εξομολογήθηκε το μοντέλο

Η Chrissy Teigen αποκάλυψε ότι η αποβολή που είπε ότι είχε πριν από δύο χρόνια ήταν στην πραγματικότητα μια άμβλωση - κάτι που την εξέπληξε. Η Teigen και ο σύζυγός της, John Legend, είχαν αποκαλύψει ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 έχασαν τον γιο τους στις 20 εβδομάδες ως αποτέλεσμα μιας επιπλοκής εγκυμοσύνης. Τότε, είπαν ότι ήταν μια αποβολή.

Η Britney Spears λέει ότι είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» και δεν θα μπορέσει να κάνει ξανά ζωντανές εμφανίσεις

Μιλώντας στη σύνοδο κορυφής του πρακτορείου κοινωνικών επιπτώσεων Propper Daley «Μια μέρα παράλογης συνομιλίας», το μοντέλο είπε ότι η αποκάλυψη ότι στην πραγματικότητα επρόκειτο για έκτρωση προκάλεσε σοκ για εκείνη. «Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν έγκυος στον Jack, έπρεπε να πάρω πολλές δύσκολες και σπαραχτικές αποφάσεις. Έγινε πολύ ξεκάθαρο γύρω στα μισά του δρόμου ότι δεν θα επιζούσε, και ότι ούτε εγώ θα ζούσα χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση», είπε.

Charlize Theron: Αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι ευτυχισμένη και χωρίς να παντρευτεί

Η Teigen, η οποία έχει αποκτήσει την 6χρονη Luna και τον 4χρονο Miles και είναι έγκυος αυτή τη στιγμή, σημείωσε ότι είχε εξαιρετική ιατρική περίθαλψη και οι φίλοι και η οικογένειά της την στήριζαν. Ήταν επίσης ευγνώμων για τους αγνώστους που έδειξαν την υποστήριξή τους αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα.

Συνέχισε λέγοντας: «Ας το ονομάσουμε όπως ήταν: Ήταν μια έκτρωση», είπε η σταρ. «Μια έκτρωση για να σώσω τη ζωή μου για ένα μωρό που δεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα». «Σιώπησα, νιώθοντας περίεργα που δεν το είχα καταλάβει έτσι», μοιράστηκε η Teigen. «Είπα στον κόσμο ότι είχαμε μια αποβολή, ο κόσμος συμφώνησε ότι είχαμε μια αποβολή, όλα τα πρωτοσέλιδα έλεγαν ότι ήταν μια αποβολή. Και απογοητεύτηκα πραγματικά που στην αρχή δεν είπα τι ήταν και ένιωσα ανόητη που μου πήρε πάνω από ένα χρόνο να καταλάβω ότι είχαμε κάνει έκτρωση».