Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen ζουν χωριστά για «περισσότερο από έναν μήνα»

18.09.2022
Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen ζουν χωριστά για «περισσότερο από έναν μήνα»
«Θα ήθελαν να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει», λέει μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen ζουν χωριστά για «περισσότερο από ένα μήνα», λέει μια πηγή. Το ζευγάρι ήταν μακριά ο ένας από τον άλλον τις τελευταίες έξι εβδομάδες, καθώς ο 45χρονος επιστρέφει στο NFL και το 42χρονο μοντέλο ταξιδεύει.

Daniel Craig - Rachel Weisz: Η επιτυχημένη σχέση τους δείχνει ότι πολλές φορές είναι σημαντικό το timing στον έρωτα

«Η Ζιζέλ είναι απασχολημένη με τη ζωή της τώρα και έχει περάσει χρόνο μακριά από τον Tom στο Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη», λέει μια πηγή. Μια δεύτερη πηγή προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ζουν χωριστές ζωές». Φήμες λένε ότι η απόφαση του Brady να αποσυρθεί ήταν ένα κομβικό σημείο για το supermodel, το οποίο είπε ότι θέλει να είναι περισσότερο παρούσα με τα παιδιά τους - τον γιο Benjamin Rein, 12 ετών και την 9χρονη κόρη Vivian Lake.

Αλλά μια τρίτη πηγή λέει ότι ο Brady φροντίζει να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του. «Κανένας άλλος σύζυγος δεν παίρνει έξι μήνες άδεια το χρόνο για να είναι απόλυτα αφοσιωμένος μόνο στην οικογένειά του», λέει η πηγή. «Και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ναι, ταξιδεύει για τη δουλειά, αλλά είναι επίσης πολύ με την οικογένειά του».

Ο Josh Duhamel παντρεύτηκε ξανά - Νύφη η Miss World America 2016, Audra Mari, και οι φωτογραφίες ξεχειλίζουν ομορφιά

Το ζευγάρι έχει ένα σπίτι 17 εκατομμυρίων δολαρίων στο πολυτελές χωριό Indian Creek του Μαϊάμι. «Θέλουν και οι δύο να ζήσουν στο Μαϊάμι, το λατρεύουν και έχουν πολλούς φίλους εκεί», λέει η πρώτη πηγή. «Μάλλον δεν υπάρχει επίσημος χωρισμός σε αυτό το σημείο, θα ήθελαν να κάνουν τη σχέση να λειτουργήσει».

Ο Brady και η Bündchen παντρεύτηκαν ένα μήνα αφότου αρραβωνιάστηκαν σε μια οικεία τελετή στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στην Καθολική Εκκλησία της Αγίας Μόνικας στην Καλιφόρνια.