Η Blake Lively δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και "τη λέει" στους paparazzi

18.09.2022
Η Blake Lively δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και "τη λέει" στους paparazzi
«Ευχαριστώ όλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Η Blake Lively μοιράστηκε μερικές γλυκές φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της στο Instagram, ενώ αναφέρθηκε και στους φωτογράφους που την κυνηγούσαν για μια φωτογραφία από τότε που αποκάλυψε πως είναι έγκυος.

Η Blake Lively είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της με τον Ryan Reynolds

«Ακολουθούν φωτογραφίες μιας εγκύου στην πραγματική ζωή, έτσι ώστε οι 11 άντρες που περιμένουν έξω από το σπίτι μου να με αφήσουν ήσυχη», έγραψε η 35χρονη ηθοποιός. «Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και που κάνετε unfollow λογαριασμούς και δημοσιεύσεις που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Έχετε όλη τη δύναμη εναντίον τους», πρόσθεσε η ίδια.

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Baldwin Bieber γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου και έκαναν τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή με τους φίλους και την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων μερικών στιγμιότυπων με τη φουσκωμένη κοιλιά της με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, με τον σύζυγό της Ryan Reynolds. Σε μια άλλη φωτογραφία, η ίδια φοράει τη στολή του Deadpool, τον οποίο υποδύεται ο Reynolds, ενώ άλλες φωτογραφίες τη δείχνουν με τη φίλη της Taylor Swift και τη μεγαλύτερη αδερφή της, Robyn Lively.

Η Λάιβλι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο τέταρτο μωρό της την Πέμπτη, κάνοντας το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί για το 10ο Ετήσιο Γυναικείο Σύνοδο Κορυφής του Forbes Power. Μια πηγή είπε ότι η είδηση ​​ήταν έκπληξη και για τους φίλους της. «Ακόμη και οι φίλοι της εξεπλάγησαν που ήταν ξανά έγκυος», είπε η πηγή.