Η Kylie Jenner έχει γενέθλια και ο Travis Scott την αποθεώνει με 5 stories

11.08.2022
Η Kylie Jenner έχει γενέθλια και ο Travis Scott την αποθεώνει με 5 stories
25 κεράκια έσβησε χθες η Kylie Jenner και από από τους πρώτους που της ευχήθηκε δημόσια ήταν ο σύντροφός της -και πατέρας των δύο παιδιών της- Travis Scott.

Η βενιαμίν της διάσημης ριαλιτοοικογένειας Kardashian-Jenner γιόρταζε χθες (10/8/2022) και δέχτηκε άπειρες ευχές από όλες τις κατευθύνσεις.

Η μαμά Kris Jenner μοιράστηκε μια σειρά γλυκύτατων φωτογραφιών της μικρής της κόρης μέσα στα χρόνια (από τις οποίες, βέβαια, βλέπουμε και την τεραάστια αλλαγή στην εμφάνισή της).

Η πρόσφατα χωρισμένη Kim Kardashian αφιέρωσε στη μικρή της αδελφή ένα άκρως καλοκαιρινό post με χίλιες ευχές αγάπης και θαυμασμού στη λεζάντα.

Η Khloe ευχήθηκε επίσης μέσω Instagram στη μικρή της αδελφή με λόγια που συγκινούν. "Η ζωή μου άλλαξε από τη στιγμή που γεννήθηκες" και "ελπίζω να ξέρεις πόση εμμονή έχω μαζί σου" είναι μόνο μερικές από τις λέξεις λατρείας που της αφιέρωσε.

Και η Kendal και η Kourtney ευχήθηκαν στην αδελφή τους, όμως η αποθέωση ήρθε από τον Travis Scott, ο οποίος ευχήθηκε στην αγαπημένη του με μία σειρά φωτογραφιών με τις οποίες μοιράστηκε δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό του!