Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson χώρισαν μετά από 9 μήνες σχέσης

06.08.2022
Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson χώρισαν μετά από 9 μήνες σχέσης
Το ζευγάρι φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες των συνθηκών

Η σχέση-έκπληξη της Kim Kardashian και του Pete Davidson τελείωσε μετά από 9 μήνες, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, και αποφάσισαν να είναι απλώς φίλοι.

Οι πηγές εξήγησαν ότι παρόλο που η Kardashian και ο Davidson τρέφουν "πολύ αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον", η μεγάλη απόσταση και το πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας τους "κάνουν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση". Αυτές τις μέρες, ο Davidson βρέθηκε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του "Wizards!", ενώ η Kardashian βρίσκεται στο Los Angeles με την οικογένειά της.

Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard

Τα νέα έρχονται μέρες μετά από φήμες ότι η Kardashian και ο Davidson έκαναν τα πράγματα να λειτουργούν μια χαρά ενώ βρίσκονταν σε μεγάλες αποστάσεις. Μια πηγή κοντά στην Kardashian ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα παρά το γεγονός ότι ήταν σε διαφορετικές ηπείρους. "Η απόσταση δεν ήταν πρόβλημα για τη σχέση τους όσο εκείνος έλειπε στα γυρίσματα", είπε η πηγή. "Προχωρούν ακόμα δυνατά και το κάνουν να δουλέυει. Όταν είναι χώρια, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Κάνουν FaceTime με συνέπεια και κάνουν πάντα γρήγορες τηλεφωνικές κλήσεις όταν μπορούν." Η πηγή πρόσθεσε ότι η Kardashian αγαπάει πολύ τον Davidson. "Η Kim λατρεύει που την κάνει πάντα να γελάει και της φτιάχνει πραγματικά τη μέρα όταν μιλάνε".

Μέρες αργότερα, μια άλλη πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποια δυσκολία με την απόσταση αλλά εξακολουθούσε να το κάνει να λειτουργεί. "Η Kim και ο Pete βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Οι ζώνες ώρας και οι ώρες κλήσεων των γυρισμάτων κάνουν την ομιλία δύσκολη". Όμως το ζευγάρι βρήκε έναν τρόπο να συνεχίσουν το ειδύλλιο. "Στέλνουν ο ένας στον άλλο σημειώσεις αγάπης ενώ ο άλλος κοιμάται και κάνουν FaceTime κάθε φορά που συνδέονται τα προγράμματά τους. Η απόσταση ήταν δύσκολη, αλλά ακόμη και η επικοινωνία σε μεγάλες αποστάσεις είναι συναρπαστική για αυτούς. Δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον και ανυπομονούν μέχρι να βρεθούν ξανά στο ίδιο μέρος".

Ούτε ο Davidson, η Kardashian, ούτε οι εκπρόσωποί τους έχουν σχολιάσει ακόμη τα δημοσιεύματα. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησε για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια σχέση της Kardashian μετά το διαζύγιό της με τον Kanye West