Ο Pierce Brosnan 92 ετών - Μια εικόνα πολύ διαφορετική από όλες όσες έχουμε δει ως τώρα

05.08.2022
Ο Pierce Brosnan 92 ετών - Μια εικόνα πολύ διαφορετική από όλες όσες έχουμε δει ως τώρα
Ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood ο Pierce Brosnan, στα 69 του χρόνια, δίνει σάρκα και οστά στο ρητό που θέλει το καλό κρασί να γίνεται ακόμη καλύτερο όσο περνάνε τα χρόνια! Κι όμως... Το μακιγιάζ μπορεί όλα να τα αλλάξει.

Λατρεμένος ο Pierce, δεν τον κρύβουμε! Μας αρέσει και ως άντρας -φυσικά- και ως ηθοποιός και ως σύζυγος! Είναι από τους άντρες που ο χρόνος τους αγγίζει με τον πιο τρυφερό τρόπο και τους κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς, ενώ το χαμόγελο ευτυχίας που μοιράζεται απλόχερα σε κάθε εμφάνισή του του δίνει ένα άλλο φως! Fact.

Pierce Brosnan: Η αποστομωτική απάντηση του σε κακεντρεχές σχόλιο στα social για τα κιλά της γυναίκας του!

O Brosnan όμως δεν παύει να είναι ηθοποιός και αν ο ρόλος το απαιτεί θα "τσαλακωθεί" -όσο γίνεται, δηλαδή, γιατί κι αυτό είναι κάπως δύσκολο!

Το πιο πρόσφατο κινηματογραφικό project λοιπόν, “The Last Rifleman”, θέλει τον Brosnan να φορά τη στολή του Artie Crawford του θρυλικού πολεμιστή της μάχης της Νορμανδίας. Μόλις ολοκληρώθηκαν 6 εβδομάδες γυρισμάτων στο Μπελφαστ και ο Brosnan μοιράστηκε μερικες backstage φωτογραφίες.

92 και 3/4 τα χρόνια του Crawford και το είδαμε κι αυτό!

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Brosnan είναι ήδη παππούς τριών εγγονιών από τα παιδιά του (φωτό κάτω) και η όψη του είναι αυτή και εξελίσσεται διαρκώς προς το καλύτερο, ενώ περιμένουμε να τον δούμε και ως Dr Fate στην ταινία Black Adam.