Η Jennifer Aniston φόρεσε ένα φόρεμα από την γκαρνταρόμπα της Monica Geller στο "Friends"

27.07.2022
Η Jennifer Aniston φόρεσε ένα φόρεμα από την γκαρνταρόμπα της Monica Geller στο "Friends"
Η ηθοποιός έκανε το απόλυτο 00s comeback look

Το "Friends" είναι μια από τις πιο πολυαγαπημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Εκτός όμως από τις απίστευτες ατάκες και τους αξιαγάπητους χαρακτήρες, αυτό που ξεχώρισε στη σειρά ήταν οι στυλιστικές επιλογές της Monica Geller και της Rachel Green.

Ο Ricky Martin κέρδισε τη δίκη για αιμομιξία και παρενόχληση - Υποχώρησε ο ανιψιός του που τον κατηγορούσε

Χάρη στο comeback του Y2K στυλ - μια τάση που αναδημιουργεί τη μόδα στα τέλη της δεκαετίας του '90 και τις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000 - φανταζόμαστε ότι αν κάναμε επιδρομή στις ντουλάπες της Rachel, της Monica Geller ή της Phoebe Buffay, θα βρίσκαμε πολλά κομμάτια που θα θέλαμε να φορέσουμε σήμερα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram με τον κομμωτή Chris McMillan, η Aniston ποζάρει με ένα πολύ ρετρό φόρεμα, και όπως φαίνεται, πήρε το κομμάτι ακριβώς από το πλατό της σειράς, και συγκεκριμένα από την γκαρνταρόμπα της Courtney Cox.

Οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές του σειράς πιθανότατα θα αναγνωρίσουν το μαύρο, λουλουδάτο φόρεμα με δαντέλα που μπορεί να δει κανείς να φοράει σε πολλά επεισόδια η Monica - τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο Central Perk.

Αφού το φόρεσε, μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram με την Cox να φορά το φόρεμα στο ρόλο της ως Monica Geller, ρωτώντας τους followers της: "Μήπως το φόρεμα φαίνεται γνωστό; Ακόμα το έχω!". Πέρυσι, η Aniston είχε δηλώσει ότι το φόρεμα είναι στην κατοχή της. «Μπήκα στη σειρά των ρούχων της και έβγαλα ένα φόρεμα που φορούσε η Μόνικα», είπε. «Το έχω ακόμα και το φοράω μέχρι σήμερα και ταιριάζει».