Hailey Bieber: Της επιτράπηκε να συνεχίσει την προώθηση της μάρκας περιποίησης της εν μέσω αγωγής για παραβίαση εμπορικού σήματος

27.07.2022
Hailey Bieber: Της επιτράπηκε να συνεχίσει την προώθηση της μάρκας περιποίησης της εν μέσω αγωγής για παραβίαση εμπορικού σήματος
Τον Ιούνιο, το μοντέλο μηνύθηκε για παραβίαση εμπορικού σήματος από την Purna Khatau και τη Phoebe Vickers που ίδρυσαν τη μάρκα ρούχων RHODE το 2013

Η Hailey Bieber και η μάρκα ομορφιάς της, Rhode, έληξαν τη δικαστική τους μάχη. Στις 21 Ιουνίου, λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης σειράς περιποίησης δέρματος, το 25χρονο μοντέλο μηνύθηκε για παραβίαση εμπορικού σήματος από μια μάρκα ρούχων με το ίδιο όνομα.

Η Angelina Jolie κέρδισε τη δικαστική μάχη ενάντια στον Brad Pitt για το γαλλικό τους οινοποιείο

Οι συνιδρυτές της RHODE Purna Khatau και Phoebe Vickers ζήτησαν από το Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης μια προκαταρκτική διαταγή με την οποία διατάσσεται η Bieber να σταματήσει να χρησιμοποιεί το "rhode" για την επωνυμία της. Της ζήτησαν επίσης να αλλάξει το όνομα της επωνυμίας της. Ωστόσο, ένας δικαστής έχει αποφανθεί υπέρ της Bieber. Στις 22 Ιουλίου, η εταιρεία της υπέβαλε αίτηση έκτακτης επιστολής σχετικά με την κατασκευή του rhode, ένα ντοκιμαντέρ για τη μάρκα που κυκλοφόρησε στο κανάλι του Bieber στο YouTube εκείνη την ημέρα. Σύμφωνα με έγγραφα, η Bieber υπέβαλε το βίντεο στο δικαστήριο για έλεγχο και, μετά την προβολή, ο δικαστής αρνήθηκε την προκαταρκτική πρόταση ασφαλιστικών μέτρων, επιτρέποντας στην Bieber και την ομάδα της να δημοσιεύσουν το βίντεο καθώς η αγωγή συνεχίζεται.

Ο Ricky Martin κέρδισε τη δίκη για αιμομιξία και παρενόχληση - Υποχώρησε ο ανιψιός του που τον κατηγορούσε

Στο 17λεπτο βίντεο στο YouTube, η Bieber μιλάει για την έμπνευση πίσω από το όνομα της επωνυμίας της, λέγοντας: «Πάντα ήξερα ότι ήθελα να δημιουργήσω μια μάρκα γύρω από το όνομα «Rhode», που είναι επίσης το μεσαίο όνομα της ίδιας και της μητέρας μου».

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την ενδελεχή εντολή του δικαστηρίου που απορρίπτει την πρόταση του ενάγοντα να συμμετάσχει προκαταρκτικά στη νέα εταιρεία και τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας της Hailey», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του μοντέλου, Michael Rhodes.

Στην κατάθεση που έγινε τον περασμένο μήνα, η Khatau είπε ότι αυτή και η Vickers «έχουν αφιερωθεί στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια της επωνυμίας RHODE μέσα από πολλές προσωπικές θυσίες και δυσκολίες», από την ίδρυση της εταιρείας τον Μάιο του 2013. Δήλωσε επίσης ότι επιδιώκουν να επεκτείνουν το εμπορικό σήμα RHODE, το οποίο κατέχουν, στο μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας και έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις για είδη οικιακής χρήσης. Το όνομα χρησιμοποιείται επί του παρόντος για ρούχα και αξεσουάρ.