Anne Hathaway για τον κεραυνοβόλο έρωτα της με τον άντρα της: «Τη στιγμή που τον γνώρισα είπα ότι θα τον παντρευτώ»

12.07.2022
Anne Hathaway για τον κεραυνοβόλο έρωτα της με τον άντρα της: «Τη στιγμή που τον γνώρισα είπα ότι θα τον παντρευτώ»
Φαντάσου αυτό: βρίσκεσαι σε μια αίθουσα με πολλά άλλα άτομα και τα μάτια σου πέφτουν κατ ευθείαν σε κάποιον από το πλήθος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να ερωτευτείς παίρνει το ένα πέμπτο του δευτερολέπτου. Και το 34% των ανθρώπων αποκάλυψε ότι έχει βιώσει τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Αυτό ακριβώς πέρασε η Anne Hathaway όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον μετέπειτα σύζυγο της, Adam Shulman.

Εννοείται ότι λατρεύουμε τις ιστορίες αγάπης για αυτό αξίζουν να τις μοιραζόμαστε. Σήμερα λοιπόν θα εμβαθύνουμε στο ειδύλλιο της Anne και του Adam για να σου αποδείξουμε ότι η αγάπη με την πρώτη ματιά είναι κάτι πραγματικό.

Η Anne Hathaway ήταν βέβαιη ότι θα παντρευόταν τον Adam από τη στιγμή που τον είδε

Η ηθοποιός κρατά χαμηλό προφίλ στην ιδιωτική της ζωή, αλλά η ιστορία αγάπης της ίδιας και του συζύγου της είναι γνωστή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008, μέσω κοινών τους φίλων. «Τα πήγαμε αμέσως καλά, αλλά μας πήρε πολύ καιρό να βρεθούμε μαζί», αποκάλυψε αργότερα η Anne.

Όταν η Anne Hathaway κοίταξε για πρώτη φορά τον Adam Shulman, ήξερε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Θα παντρευτώ αυτόν τον άντρα. Ήξερα από τη στιγμή που τον γνώρισα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου» έχει εξομολογηθεί. Ο Adam είναι ηθοποιός και επίσης είναι παραγωγος ταινιών και σχεδιάζει κοσμήματα. Είναι επίσης ο καλλιτέχνης πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Anne Hathaway.

Anne Hathaway: Εξηγεί γιατί μισεί να την αποκαλούν "Anne"

Δέκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, το ζευγάρι πέρασε δύσκολες προκλήσεις, αλλά τα ξεπέρασε

Το 2012, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πριβέ τελετή, με 180 καλεσμένους. Λιγότερο από τέσσερα χρόνια αργότερα, η Anne και ο Adam καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Jonathan και το 2019, το δεύτερο παιδί τους, τον Jack.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι και οι δύο εγκυμοσύνες δεν ήταν εύκολες: «Για όσες περνάνε από το ταξίδι της υπογονιμότητας, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ευθεία γραμμή για καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη».

Ο Adam άλλαξε την Anne Hathaway, προς το καλύτερο

«Όταν τον συνάντησα, απλώς σήκωσα το βλέμμα μου και σκέφτηκα “Α, εδώ είσαι!”. Δεν ξέραμε ότι το πρώτο μας ραντεβού ήταν το πρώτο μας ραντεβού, απλώς το αφήσαμε να δούμε πώς θα πάει. Κάποιος με ρώτησε τι θα συμβεί αν δεν τα βρούμε. Αν δεν τα πάμε καλά, θα πάμε κάπου μαζί. Θα είναι 24 ώρες από τη ζωή και των δύο μας. Και αν συνεννοηθούμε, μάλλον θα παντρευτούμε. Και έτσι πήγαμε σε εκείνο το πρώτο ραντεβού και δεν σταματήσαμε ποτέ».

«Ο Adam άλλαξε την ικανότητά μου να βρίσκομαι άνετα στον κόσμο. Χρειάζομαι τον άντρα μου. Η μοναδική και συγκεκριμένη αγάπη του με έχει αλλάξει. Με έκανε να εμπιστεύομαι περισσότερο τους πάντες, και άρχισα να βλέπω περισσότερο ποια είχα γίνει... Μπαίνει σε ένα δωμάτιο και εγώ φωτίζομαι. Eίναι αναπόφευκτο. Είμαι πραγματικά τυχερή, είμαι σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου. Όταν αυτός, εγώ, είμαστε όλοι μαζί, λέω, “Εντάξει, εδώ είναι το σπίτι μου”».