Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή της εξομολόγηση στο αγέννητο μωρό της - «Σε λίγες μέρες θα λέω η κόρη μου»

12.07.2022
Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή της εξομολόγηση στο αγέννητο μωρό της - «Σε λίγες μέρες θα λέω η κόρη μου»
Το δεύτερο παιδί της ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο σε λίγες μέρες η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις στιγμές της μητρότητας και όπως αποκάλυψε πρόσφατα το δεύτερο παιδάκι της είναι κορίτσι.

Η ίδια μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε δύο φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ τη δημοσίευσή της συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα το οποίο απευθυνόταν στο αγέννητο μωρό της.

«Σε λίγες μέρες… Δεν θα είμαι αυτή που ειμαι ακριβώς… Σε λίγες μέρες… Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα… Σε λίγες μέρες… Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος, συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη… Σε λίγες μέρες… Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και άδολα με όλη σου την ύπαρξη…

Σε λίγες μέρες… Το μικρό μου εσωτερικό κορίτσι θα βρει την φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί… Σε λίγες μέρες… Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου… Σε λίγες μέρες… Θα λέω η κόρη μου… Σε λίγες μέρες…

Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες… Θα κάνω ο,τι καλυτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου Σε περιμένουμε μικρή μου Κ», έγραψε συγκεκριμένα, η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε την ανάρτησή της