Travis Barker: Η περιπέτεια της υγείας τελείωσε και η Kourtney Kardashian δεν έλειψε λεπτό από δίπλα του

05.07.2022
Travis Barker: Η περιπέτεια της υγείας τελείωσε και η Kourtney Kardashian δεν έλειψε λεπτό από δίπλα του
Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα στην οικογένεια των Kardashian-Barker, αλλά φαίνεται ότι πιο ευτυχισμένες μέρες βρίσκονται στον ορίζοντα.

Ο Travis Barker εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στις 29 Ιουνίου με αφόρητους πόνους στην κοιλιά και έχει αρκετές ημέρες από τότε που αναρρώνει από παγκρεατίτιδα. Ο ντράμερ των Blink-182 αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση που πήρε τη χειρότερη τροπή και κατέληξε σε επείγουσα νοσηλεία για παγκρεατίτιδα. Το ευχάριστο νέο είναι ότι η σύζυγός του Kourtney Kardashian ενημέρωσε τους fans του Travis Barker για την ανάρρωση της παγκρεατίτιδας του και φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλύτερα μετά το Σαββατοκύριακο του στο νοσοκομείο.

«Η Kourtney είναι δίπλα του και θα παραμείνει δίπλα του. Τα παιδιά του είναι επίσης πολύ υποστηρικτικά. Η κόρη του Alabama είναι μαζί του», ανέφερε πηγή του Us Weekly. «Αυτός και η Kourtney έχουν ζητήσει να τηρηθεί κάθε ιδιωτικότητα καθώς παλεύουν μαζί με αυτό».

Το Σάββατο, η Kourtney Kardashian δημοσίευσε μια ενημέρωση σε story της στο Instagram που έριξε λίγο φως στο τι αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Μια ιστορία που δείχνει ότι μια φιλία μπορεί να καταλήξει σε έναν απόλυτο έρωτα

Όπως αναφέρεται στο story, η υγεία του Barker επιδεινώθηκε γρήγορα μετά από μια διαδικασία που θα έπρεπε να ήταν ομαλή. «Ο Travis και εγώ πήγαμε μαζί για μια ενδοσκόπηση ρουτίνας και κατέληξε με σοβαρή, απειλητική για τη ζωή παγκρεατίτιδα», έγραψε η Kardashian. Σύμφωνα με την Mayo Clinic, η παγκρεατίτιδα είναι μια φλεγμονή του παγκρέατος που μπορεί να επηρεάσει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο το σώμα ρυθμίζει την πέψη και τις ορμόνες. Σε σοβαρές περιπτώσεις, η παγκρεατίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε νεφρική ανεπάρκεια, προβλήματα αναπνοής και καρκίνο του παγκρέατος. Eυτυχώς, οι γιατροί εντόπισαν την κατάσταση πριν επιδεινωθεί.

«Είμαι τόσο ευγνώμων στους ειδικούς, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες μας στο Cedars Sinai για την υπέροχη φροντίδα του συζύγου μου και εμένα κατά τη διάρκεια της παραμονής μας», έγραψε η Kardashian, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ζευγάρι θα έφευγε από το νοσοκομείο πολύ σύντομα.

Ο Barker δημοσίευσε μια παρόμοια ενημέρωση σε δικό του story στο Instagram, χαρακτηρίζοντας τον πόνο που ένιωθε ως «αβάσταχτο», αλλά καθησυχάζοντας τους fans ότι είναι σε αποκατάσταση τώρα. «Είχα αφαιρέσει έναν πολύ μικρό πολύποδα ακριβώς στην πολύ ευαίσθητη περιοχή, που συνήθως τον χειρίζονται ειδικοί, ο οποίος δυστυχώς κατέστρεψε έναν κρίσιμο παγκρεατικό σωλήνα παροχέτευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή, παγκρεατίτιδα».

Η Kourtney παντρεύτηκε τον Travis για τρίτη φορά και στο Twitter τρολάρουν τις στυλιστικές επιλογές των Kardashians

Από τότε που νοσηλεύτηκε, ο Barker έχει στο πλευρό του την οικογένεια και τους αγαπημένους του. Η κόρη του Alabama [φωτό κάτω] επισκέφτηκε τον Barker στο νοσοκομείο και ζήτησε από τους fans της στα stories της στο Instagram να προσευχηθούν. Τα άλλα δύο παιδιά του Barker, ο γιος του,Landon και η θετή κόρη του, Atiana De La Hoya, βρίσκονταν σε άλλα μέρη της χώρας εκείνες τις μέρες, αλλά ζήτησαν επίσης τη συμπαράσταση των fans και τους ευχαρίστησαν για τις προσευχές και την αγάπη.