Σάκης Τανιμανίδης: Διαδικτυακή και On camera στήριξη στη Χρίστινα Μπόμπα μετά την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της

31.05.2022
Σάκης Τανιμανίδης: Διαδικτυακή και On camera στήριξη στη Χρίστινα Μπόμπα μετά την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της
«Είμαι τόσο περήφανος για σένα» είναι τα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη προς τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία χθες αντέδρασε έντονα όταν μερίδα των followers της μετατράπηκαν σε haters αμφισβητώντας -λόγω του ντεκολτέ της- μέχρι και το τι είδους μάνα είναι!

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα συγκέντρωσαν πολλά αρνητικά σχόλια που εστίαζαν στο ντεκολτέ της και στον τρόπο με τον οποίο ντύνεται, γενικότερα, τον οποίο και συνδύαζαν μέχρι και με την ικανότητά της ως μητέρα.

Η influencer εξοργίστηκε -και δικαίως, σύμφωνα με την πλειοψηφία του κοινού που έσπευσε να της συμπαρασταθεί με ανάλογες αναρτήσεις- και εκφράστηκε με μεγάλη ένταση μέσω stories τα οποία πολύ γρήγορα έγιναν viral.

Μεταξύ εκείνων που εξέφρασαν τη στήριξή τους στη Χριστίνα Μπόμπα ήταν, φυσικά, και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος της αφιέρωσε ένα εμψυχωτικό story.

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινες και μία υπέροχη μητέρα, μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια», γράφει Σάκης ενώ παραθέτει και μια γενικότερη παραίνεση προς όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες).

«Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό…Αυτός ξέρει καλύτερα».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Οι δημοσιογράφοι τους ρώτησαν φυσικά και εκείνοι απάντησαν -αφού πρώτα αποκάλυψαν ότι ο Μάνος Γαβράς θα είναι ένας από τους νονούς των κοριτσιών τους.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ότι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» είπε η Χριστίνα Μπόμπα ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τους επαναστάτες του πληκτρολογίου, που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media. «Είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών», είπε ο Σάκης τονίζοντας ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. «Είμαι περήφανος για εκείνη» είπε ξανά ο Σάκης.