Ο Bradley Cooper μεταμορφώθηκε σε Leonard Bernstein και είναι συγκλονιστικά... αγνώριστος!

31.05.2022
Ο Bradley Cooper μεταμορφώθηκε σε Leonard Bernstein και είναι συγκλονιστικά... αγνώριστος!
Ο νέος ρόλος του Bradley Cooper είναι μια τεράστια πρόκληση -ακόμη και ως προς την εμφάνιση. Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα, όμως, σα να προεξοφλούν το αποτέλεσμα!

Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, ναι, ο ασπρομάλλης κύριος στη φωτογραφία επάνω είναι ο Bradley Cooper, όπως τον έχουν μεταμορφώσει οι άνθρωποι της παραγωγής της επερχόμενης ταινίας Maestro του Netflix. Πρόκειται για μία βιογραφική ταινία αφιερωμένη στη ζωή του σπουδαίου συνθέτη που έφυγε από τη ζωή το 1990 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο 47χρονος Cooper έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία ενώ στο πλάι του θα δούμε την Carey Mulligan στον ρόλο της Felicia Montealegre, συζύγου του Bernstein, τη Maya Hawke στον ρόλο της Jamie Bernstein και τον Jeremy Strong στον ρόλο του κριτικού John Gruen, ο οποίος έγραψε τη βιογραφία του δημιουργού με τίτλο «The Private World of Leonard Bernstein».


Η ταινία ακολουθεί την περίπλοκη σχέση του ζευγαριού στο μήκος των τριών δεκαετιών που αυτή κράτησε. Ξεκινά από τη γνωριμία τους σε ένα πάρτι το 1946 και συνεχίζει μέσα από δύο αρραβώνες, τρία παιδιά (Jamie, Alexander και Nina) και 25 χρόνια γάμου στα οποία έκεινη έμεινε κοντά του παρά το ότι γνώριζε πως εκείνος πάλευε πάντα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

Ο Cooper έχει εμμονή με τη μουσική, γενικότερα, και δεν έχει κρύψει ότι αυτό που θα ήθελε να κάνει πια, μόνο, είναι να γράφει και σκηνοθετεί ταινίες. Τη συγκεκριμένη, μάλιστα, την είχε στα συρτάρια του εδώ και χρόνια ο Steven Spielberg τον οποίο έπεισε να του την παραχωρήσει. Ο Spielberg υποχώρησε σκηνοθετικά, όμως συνυπογράφει την παραγωγή και το αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ταινία αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Bradley Cooper μετά το πολύβραβευμένο "A Star Is Born" του 2018.