Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η σέλφι που έβγαλε με την Kristen Stewart στις Κάννες

27.05.2022
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η σέλφι που έβγαλε με την Kristen Stewart στις Κάννες
Στις Κάννες και το 75ο φεστιβάλ κινηματογράφου βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο Έλληνας κριτικός ταινιών ταξίδεψε μεταξύ άλλων για να παρακολουθήσει από κοντά το δημοφιλές Φεστιβάλ και φυσικά συνάντησε αρκετό κόσμο. Μεταξύ αυτών και η διάσημη ηθοποιός Kristen Stewart.

Ο κριτικός κινηματογράφου συνάντησε και μίλησε από κοντά με μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, που επίσης έχουν δώσει το «παρών», για την προώθηση των ταινιών, όπου συμμετέχουν.

Η Kristen Stewartη ταξίδεψε μέχρι τη Γαλλία, για λογαριασμό της ταινίας «Crimes of the Future», του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο φιλμ συμμετέχει και ο Έλληνας ηθοποιός, Γιώργος Πυρπασόπουλος, που έχει ήδη περπατήσει στο κόκκινο χαλί με τους σελέμπριτι συμπρωταγωνιστές του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τη Stewart, η οποία πόζαρε δίπλα του με άκρως χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση.


«Η Κρίστεν ξέρει να βγάζει σέλφι! Φοβερή στο Spencer και πυρετώδης στην τελευταία ταινία του Κρόνενμπεργκ, που γυρίστηκε στην Ελλάδα», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσης ο κριτικός και συνέχισε: «Μιλά για τη σάουνα όπως είναι οι θερμοκρασίες στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του καύσωνα και τις φωτιές το περασμένο καλοκαίρι».

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.