Η Kate Moss κατέθεσε ότι ο Johnny Depp δεν την έσπρωξε από τις σκάλες

25.05.2022
Η Kate Moss κατέθεσε ότι ο Johnny Depp δεν την έσπρωξε από τις σκάλες
Το 48χρονο supermodel και ο ηθοποιός ήταν σε σχέση από το 1994 μέχρι το 1998.

Η Kate Moss κατέθεσε μέσω βίντεο για μόλις τρία λεπτά στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση Johnny Depp - Amber Heard, διαψεύδοντας μια φήμη ότι ο Depp την είχε σπρώξει κάτω από τα σκαλιά όταν ήταν σε σχέση μαζί της τη δεκαετία του 1990. Το 48χρονο supermodel, μιλώντας από το σπίτι της στο Gloucestershire, είπε στο δικαστήριο στη Virginia ότι αυτή και ο Depp ήταν μαζί από το 1994 έως το 1998.

Ο πραγματικός λόγος που η Amber Heard δεν κοιτάει καθόλου τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης

Ο δικηγόρος του Depp, Benjamin Chew, ρώτησε τη Moss αν είχε συμβεί κάτι ενώ ήταν σε διακοπές στο θέρετρο GoldenEye στην Jamaica. «Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Johnny έφυγε πριν το κάνω εγώ, και είχε ξεκινήσει καταιγίδα. Καθώς έφευγα από το δωμάτιο, γλύστρησα στις σκάλες και χτύπησα την πλάτη μου», είπε η Moss στο δικαστήριο. «Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Επέστρεψε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με πήγε στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε. Η Moss είπε ότι ο Depp δεν την είχε σπρώξει κάτω από τις σκάλες. Ερωτηθείσα αν σε κάποιο σημείο της σχέσης τους την είχε σπρώξει με αυτόν τον τρόπο, η Moss είπε: «Όχι. Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμιά σκάλα, όχι», είπε η Moss στο δικαστήριο.

Οι δικηγόροι της Heard αρνήθηκαν να αντεξετάσουν τη Moss και της είπαν ότι ήταν ελεύθερη να φύγει. Η Moss κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Depp, η οποία φάνηκε να πανηγυρίζει όταν αναφέρθηκε το όνομά της από τη Heard κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, όταν ανέφερε τη φήμη ότι ο Depp την είχε σπρώξει από μια σκάλα. Ο ίδιος ο Depp πήρε αργότερα θέση για να απορρίψει πτυχές της κατάθεσης της Heard νωρίτερα στη δίκη. Μεταξύ αυτών ήταν ο ισχυρισμός της Heard ότι ο Depp είχε πάρει μια χούφτα χάπια έκστασης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αυστραλία το 2015. Ο Depp κατέθεσε ότι είχε πάρει το φάρμακο, γνωστό και ως MDMA, έξι ή επτά φορές στη ζωή του. Ο δικηγόρος του τον ρώτησε ευθέως αν είχε πάρει ποτέ οκτώ έως 10 χάπια ταυτόχρονα, όπως κατέθεσε η Heard. "Οχι. Είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν νεκρός. Νομίζω ότι κάποιος θα πέθαινε μάλλον γρήγορα", είπε.

Οι δικηγόροι του Depp τον ρώτησαν πώς ήταν να ακούει τις κατηγορίες της Heard εναντίον του κατά τη διάρκεια της δίκης. «Τρελό», απάντησε ο Depp. «Είναι τρελό να ακούς αποτρόπαιες κατηγορίες για βία, σεξουαλική βία, τις οποίες μου αποδίδουν και με κατηγορούν», είπε ο Depp. Οι κατηγορίες εναντίον του, πρόσθεσε, ήταν "γελοίες, ταπεινωτικές, οδυνηρές, άγριες και αφάνταστα βάναυσες, σκληρές και όλα ψευδή. Όλα ψεύτικα".