Κάννες 2022: Η Julia Roberts εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί αλλά εμείς διασκεδάζουμε με το νέο faux boom της - Ξέρεις τι είναι αυτό;

20.05.2022
Κάννες 2022: Η Julia Roberts εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί αλλά εμείς διασκεδάζουμε με το νέο faux boom της - Ξέρεις τι είναι αυτό;
Το 75o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις διάσημων κυριών διαδέχονται με μεγάλη ταχύτητα η μία την άλλη. Ωραία στο κόκκινο χαλί η "Pretty Woman" αλλά την απολαύσαμε σε τρελό αυτοτρολάρισμα στα social media.

Με ανδρόγυνο look Louis Vuitton είδε την Julia Roberts η στυλίστριά της, Elizabeth Stewart, το οποίο σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά κοσμήματα Chopard που επέλεξε δημιούργησαν το απόλυτο αποτέλεσμα.

Η Julia Roberts βρέθηκε στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας "Armageddon Time" όπου πρωταγωνιστούν οι Anne Hathaway και Anthony Hopkins και έδωσε στους φωτογράφους ακριβώς αυτό που ζητούσαν, αυτό που τους δίνει απλόχερα τόσα χρόνια. Στην ιδιωτική της ζωή, η Julia Roberts είναι πολύ φειδωλή, στην επαγγελματική της όμως, είναι πολύ γαλαντώμα σε ό,τι αφορά τα Media.

Η Julia Roberts είναι δραστήρια και τα social media όπου έχει εφεύρει, μάλιστα, μία δική της "εφαρμογή", τη λεγόμενη faux boom. Πρόκειται για μια παραλλαγή του δημοφιλούς boomerang κατά την οποία αντί να δώσει μία κίνηση και να μπει από μόνη της στη λούπα της επανάληψης, αυτή την επανάληψη την κάνει μόνη της -και το διασκεδάζει, και μαζί με εκείνη και εμείς.

Ξεκινάμε από την πρώτη της τέτοια κίνηση που ήταν ομαδική:

Και φτάνουμε στην πιο πρόσφατη, απευθείας από Γαλλία: