O Ed Sheeran έγινε πατέρας για δεύτερη φορά: Η ανακοίνωση και η ομοιότητα με την πρώτη

20.05.2022
O Ed Sheeran έγινε πατέρας για δεύτερη φορά: Η ανακοίνωση και η ομοιότητα με την πρώτη
Ακόμη μία κόρη για τον Ed Sheeran και τη σύζυγό του Cherry Seaborn και ανέλαβε ο ίδιος να ενημερώσει σχετικά τους θαυμαστές του.

Τετραμελής οικογένεια είναι οι Sheerans εδώ και λίγο καιρό και οι χαρά τους δεν κρύβεται. Ήταν Σεπτέμβρης του 2020 όταν ο Ed Sheeran ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης ότι γεννήθηκε η κόρη τους, στην οποία, μάλιστα έδωσαν ένα αρκετά παράξενο όνομα: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran! Στη φωτογραφία που είχε συνοδεύσει την είδηση είδαμε ένα ζευγάρι καλτσάκια επάνω από ένα πλεκτό κασκόλ/κουβερτούλα.

Σήμερα, ο διάσημος μουσικός επανέρχεται με μια ανάλογη ανάρτηση να ενημερώσει για τη γέννηση και της δεύτερης κόρης τους, χωρίς, όμως να αποκαλύπτει, ακόμη, το όνομά της.

«Ήθελα να σας πω ότι έχουμε ακόμη μια όμορφη κορούλα Είμαστε και οι δυο τόσο ερωτευμενή μαζί της και πετάμε στα ουράνια ως οικογένεια των τεσσάρων», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η πανομοιότυπη ανάρτηση:

Ο Ed και η Cherry είναι ζευγάρι από τα σχολικά τους χρόνια και παντρεύτηκαν μυστικά τον Δεκέμβρη του 2018. Πριν από λίγο καιρό, εκείνη γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της και εκείνος της αφιέρωσε μια γλυκύτατη ανάρτηση.