Σία Κοσιώνη: Η απίθανη τούρτα που της έφτιαξε ο γιος της με τα άλλα τρία παιδιά του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη

16.05.2022
Σία Κοσιώνη: Η απίθανη τούρτα που της έφτιαξε ο γιος της με τα άλλα τρία παιδιά του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη
42 ετών έγινε σήμερα η Σία Κοσιώνη και τα γιόρτασε με την "ωραιότερη τούρτα στον κόσμο", όπως ανέφερε η ίδια, χαρακτηριστικά, ενώ εξήγησε με λεπτομέρεια ποιοι κρύβονται πίσω από τη δημιουργία της.

Γενέθλια έχει σήμερα η Σία Κοσιώνη και μοιράστηκε μια σχετική ανάρτηση στα social media. H τούρτα για τη "μεγάλη" μέρα της ήρθε πρωί πρωί και την είχαν φτιάξει ο γιος της, Δήμος, και τα ετεροθαλή αδέλφια του, με τα οποία έχουν μια πολύ στενή σχέση, όπως έχει φανεί επανειλημμένα.

"Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δαναη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παυλος! [🎂] [🎈] [🥳] [❤️] [🍒] [🧜🏻‍♀️] #birthday #birthdaycake #42", γράφει στη λεζάντα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε:

Η Δανάη και ο Παύλος είναι παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου (της αδελφής του Μίλτου Καμπουρίδη, συζύγου της Μαρίνας Βερνίκου, για την ιστορία) και η Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη.

Τα τέσσερα αδέλφια περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί και ο περήφανος πατέρας καμαρώνει συχνά -και δημόσια. Τα φετινά Χριστούγεννα, για παράδειγμα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με όλα τα παιδιά του μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.