Η Jennifer Lopez αυτοτρολάρεται: Στην ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας πόσταρε τον... Affleck

09.05.2022
Η Jennifer Lopez αυτοτρολάρεται: Στην ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας πόσταρε τον... Affleck
"Φωτιά" πήραν τα social media χθες (8/5/2022) με ευχές, φωτογραφίες και βίντεο αφιερωμένα στις απανταχού μαμάδες. Είδαμε πολλές που μας άρεσαν όμως αυτή της Jennifer Lopez είναι μια κατηγορία από μόνη της και, αν δεν την έχεις ήδη δει, δεν πάει ο νους σου με τίποτα!

Με τη λατρεία που έχει η Jennifer Lopez στη μητέρα της και τα παιδιά της, θα περίμενε κανείς να δει αναρτήσεις αφιερωμένες σ' εκείνους. Όμως όχι! Αντίθετα με ό,τι συνηθίζει κάθε χρόνο η JLo, αντί να μοιραστεί φωτογραφίες (και αντίστοιχες σκέψεις και συναισθήματα, φυσικά) για τη μαμά και τα παιδιά της, επέλεξε να μοιραστεί ενα βίντεο με τον αγαπημένο της, Ben Affleck. Όχι όποιο κι όποιο όμως!

Το βιντεάκι που μοιράστηκε είναι από την εποχή του πρώτου τους αρραβώνα με την κάμερα να τους έχει τσακώσει σε αγώνα μπάσκετ. Προφανώς ήταν αντίστοιχα η Γιορτή της Μητέρας, εξ ου και οι ευχές και των δύο στην κάμερα για τις μαμάδες τους.

Αυτό το βίντεο μοιράστηκε, λοιπόν, η JLo με σαφή τη διάθεση αυτοτρολαρίσματος καθώς η ρόδα έχει γυρίσει για τα καλά και οι δυο τους -έχοντας ζήσει από 10 ζωές, στο μεταξύ, ο καθένας- είναι ξανά μαζί και ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα