Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι: Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης

06.05.2022
Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι: Η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης
Με το υπερηχογράφημα του μωρού τους μοιράστηκαν επίσημα τα νέα για τις χαρές τους η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι και οι ευχές "έπεσαν βροχή".

Η είδηση ακούστηκε πρώτη φορά προχθες από τον Αλέξη Μίχα στο Πάμε Δανάη και σήμερα επιβεβαιώθηκε από την πιο έγκυρη πηγή. «Θα γίνουμε γονείς 🍼🎉 και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας!», γράφουν στη λεζάντα που συνοδεύει την απίθανη φωρογραφία που μοιράστηκαν, η Λάουρα και ο Χρήστος.

«Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι 🤍», συμπλήρωσαν και το γεμάτο συγκίνηση ύφος του μέλλοντα πατέρα μαζί με το τρισευτυχισμένο χαμόγελο της μέλλουσας μητέρας μιλάνε από μόνα τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα η Λάουρα είναι έντε μηνών έγκυος και ο γάμος με τον Χρήστο Σαντικάι θα γίνει τον Ιούνιο. Ο πολιτικός, τουλάχιστον γιατί ο θρησκευτικός θα χρειαστεί να περιμένει λίγο, λένε!

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι σχετικό, το δαχτυλίδι στο χέρι της Νάργες ίσως φανερώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει.

Με το καλό να έρθει το παιδάκι τους και η ώρα η καλή γενικότερα!