Dirty Dancing: Η Jennifer Grey θυμάται πώς ο Patrick Swayze της ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια

06.05.2022
Dirty Dancing: Η Jennifer Grey θυμάται πώς ο Patrick Swayze της ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια
Η Jennifer Grey και ο Patrick Swayze, ή αλλιώς, η Baby και ο Johny του Dirty Dancing. Ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια όλων των εποχών που, όμως, λέγεται ότι στην πραγματικότητα δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ τους. Αληθεύει, όντως, κάτι τέτοιο και γιατί εκείνη δεν τον ήθελε καθόλου για παρτενέρ; 35 χρόνια μετά η Jennifer Grey απαντά στο φλέγον ερώτημα.

Το Dirty Dancing γυρίστηκε το 1987 και παραμένει ακόμη και σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα φιλμ του είδους του. Οι πρωταγωνιστές του είχαν, χωρίς αμφιβολία, εκρηκτική χημεία μεταξύ τους και αυτό ήταν ένα από τα σημεία που έκαναν την ταινία να απογειωθεί. Οι "κακές γλώσσες", όμως, επί χρόνια τους κατέτασσαν στους συμπρωταγωνιστές εκείνους που στην πραγματικότητα ούτε μιλούσαν μεταξύ τους.

Ο Patrick πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2009 από καρκίνο στο πάγκρεας και, η αλήθεια είνα ότι ουδέποτε είχε επιβεβαιώσει -ούτε διαψεύσει, βέβαια, τις φήμες αυτές.

Σήμερα, 35 χρόνια μετά και ενόψει του sequel της θρυλικής ταινίας που ετοιμάζει η Grey, παράλληλα με την αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, η ηθοποιός αποφάσισε να ρίξει λίγο φως σε αυτό τον μύθο.

Καλεσμένη στην εκπομπή "The View" του ABC η 62χρονη, σήμερα, Grey αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε επουδενί να παίξει μαζί με τον Swayze σε αυτή την ταινία, ο οποίος δεν ήταν άλλος από μία τραυματική εμπειρία που είχε από μια παλιότερη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Red Dawn το 1984 [φωτό κάτω] και οι αναμνήσεις εκείνης από εκεί δεν ήταν και οι καλύτερες!

"Ήταν πολύ macho και έκανε φάρσες σε όλους μας. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο", είπε, μεταξύ άλλων, η Jennifer Grey, συμπληρώνοντας ότι εκείνη δεν μπορούσε να το ανεχτεί. "Φτάνει πια με αυτό τον τύπο", έλεγε και ξανάλεγε. Όταν, λοιπόν, ετοιμάζοντας το Dirty Dacing της είπαν από την παραγωγή ότι σκεφτόταν εκείνον για τον ρόλο του Johny εκείνη αντέδρασε άσχημα. Δεν ήθελε καθόλου να δουλέψει μαζί του ξανά, παρά το γεγονός ότι ήταν χορευτής και στην ουσία ο ρόλος του ταίριαζε "γάντι".

Ο Swayze το έμαθε, προφανώς, και κατά το δοκιμαστικό τους την πήρε στην άκρη και της είπε, "Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ. Συγνώμη... Ξέρω ότι δεν θέλεις στην ταινία". "Είχε δάκρυα στα μάτια και το ίδιο κι εγώ, αλλά για διαφορετικό λόγο", αστειεύτηκε η Grey συμπληρώνοντας πως ένιωθε ότι ο τύπος την κορόιδευε και επέμενε ότι "θα το σκίσουμε αν το κάνουμε αυτό".

Πολύ σύντομα κατάλαβε ότι δεν έλεγε ψέματα.

"Μπήκαμε μέσα με πήρε στην αγκαλιά του και είπα 'Θεούλη μου. Αυτό ήταν'", συμπλήρωσε η Grey η οποία, προφανώς ένιωσε αμέσως αυτό που νιώσαμε όλοι όσοι έχουμε δει (και ξαναδεί και ξαναδεί) αυτή την ταινία.

%PHOTO4%

Όσο για τον ανταγωνισμό που λέγεται ότι υπήρξε μεταξύ τους; "Δεν υπήρξε κανένας ανταγωνισμός. Ήταν σαν την άνετη καρέκλα που ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή", απάντησε χαρακτηριστικά η Grey η οποία ετοιμάζεται να "ξαναφορέσει" τον ρόλο της Baby για το sequel που πήρε το ΟΚ χωρίς όμως να ξέρουμε ακόμη λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ, η Jennife Grey έχει δώσει στη κυκλοφορία την αυτοβιογραφία της με τίτλο "Out of the corner" (με έμπνευση, προφανώς, από τη θρυλική ατάκα "Noboby puts Baby in the corner", του Johny προς τον πατέρα της Baby στο τέλος της ταίνιας)