Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: "Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά"

20.04.2022
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: "Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά"
Όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" βρέθηκε καλεσμένη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μιλώντας για το ρόλο της ως κριτής στο GNTM, τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και την προσωπική της ζωή.

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού»

Σχετικά με την πρόταση που δέχθηκε για το GNTM, είπε: "Το σκέφτηκα. Ήταν θετική η σκέψη μου από την αρχή. Το είδα αρκετά θερμά. Ήθελα κι εγώ λίγο. Γενικά τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω. Είχα και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι. Καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τη σωστή στιγμή. Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010 μου ήταν λίγο δύσκολο να πάρω την απόφαση να τα μαζέψω και να φύγω. Τελικά δεν το έκανα. Μάζεψα λίγα. Την άλλαξε κατά πολύ την καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά ήρθα εδώ, έκατσα πάρα πολύ καιρό. Έπρεπε κάπως να βολευτώ σε μια νέα πραγματικότητα που δεν την είχα ζήσει για πολλά χρόνια σ' αυτό το βαθμό. Άλλο να έρχεσαι για διακοπές".

Η Σοφία Βογιατζάκη για το ρόλο της ως Τούλα: «Το Είσαι το ταίρι μου απενεχοποίησε όλες τις χοντρές του πλανήτη...»

Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά δήλωσε: "Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αρνητικά σχόλια, όσο χαλαρός και άνετος να είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα στεναχωρήσει. Όπως και να έχει είναι κάτι που εμείς τα μοντέλα το έχουμε περάσει πολύ, οπότε αυτά τα φίλτρα τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν. Επειδή έκατσα και τα σκέφτηκα όλα αυτά για τη σύγκριση στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά, το να φτάνεις να έχεις ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show, έχει χτίσει μια ταυτότητα και συν τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, το να φτάνουν σε σημείο να σε συγκρίνουν και να λένε ότι εμάς μας αρέσει και να σε βάζουν δίπλα-δίπλα για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου. Οποιοσδήποτε θα χαιρόταν να υπάρχει σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο και έχει περισσότερη εμπειρία. Τελικά ήταν κάτι πολύ ευχάριστο όλο αυτό".

Για την προσωπική της ζωή είπε: "Ποτέ δεν ήταν εύκολο. Και πριν το show. Έτσι έχω περάσει την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένα τίμημα. Είναι αυτό που λες παίρνω κάτι αφήνω κάτι. Η ζυγαριά αλλάζει όσο περνούν τα χρόνια. Είμαι καλά".